Böyle kış görülmedi!
E Elif_Gibi Well-known member 3 Şub 2009 #5 Leyli_Efruz' Alıntı: ahh kar özledimKara hasretiz bizde Genişletmek için tıkla ... sorma leylican ya burdada yok kar.hasret kaldık bizde ama bunları görünce üşüdüm valla
Leyli_Efruz' Alıntı: ahh kar özledimKara hasretiz bizde Genişletmek için tıkla ... sorma leylican ya burdada yok kar.hasret kaldık bizde ama bunları görünce üşüdüm valla
G GuL-i YaReN Well-known member 3 Şub 2009 #6 Bizde Uc senedir hasrettik kar'a ama bu sene yagdi Bende cok seviyorum kar'i .. Bu Guzel resimleri gosterdigin icin saol
Bizde Uc senedir hasrettik kar'a ama bu sene yagdi Bende cok seviyorum kar'i .. Bu Guzel resimleri gosterdigin icin saol
T Tövbekar1 Well-known member 3 Şub 2009 #7 Bİ AN BENİM ARABAMMIŞ GİBİ DÜŞÜNDÜM.... KIYAMIYO İNSAN... Bİ DENEYİN... HADİ BUNLAR SİZİN ARABALAR.... BUZ TUTMUŞ... NE YAPARDINIZ ??
Bİ AN BENİM ARABAMMIŞ GİBİ DÜŞÜNDÜM.... KIYAMIYO İNSAN... Bİ DENEYİN... HADİ BUNLAR SİZİN ARABALAR.... BUZ TUTMUŞ... NE YAPARDINIZ ??
E Elif_Gibi Well-known member 3 Şub 2009 #8 abdullahulug' Alıntı: Bİ AN BENİM ARABAMMIŞ GİBİ DÜŞÜNDÜM.... KIYAMIYO İNSAN... Bİ DENEYİN... HADİ BUNLAR SİZİN ARABALAR.... BUZ TUTMUŞ... NE YAPARDINIZ ?? Genişletmek için tıkla ... erimesini beklerim
abdullahulug' Alıntı: Bİ AN BENİM ARABAMMIŞ GİBİ DÜŞÜNDÜM.... KIYAMIYO İNSAN... Bİ DENEYİN... HADİ BUNLAR SİZİN ARABALAR.... BUZ TUTMUŞ... NE YAPARDINIZ ?? Genişletmek için tıkla ... erimesini beklerim
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 3 Şub 2009 #9 Elif_Gibi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu sahneyi taniyorum cocukgen cok yasadim ve cok ozledim dogrusu...
Elif_Gibi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu sahneyi taniyorum cocukgen cok yasadim ve cok ozledim dogrusu...