Böylede ewmi olur demeyin...
G GuLSerbeti Talebe 29 Mar 2008 #5 Hadim' Alıntı: Harika resimler ancak kaya üzerindeki evler fotomontaj... Genişletmek için tıkla ... sadece onlar mi montaj abi ? Tesekkurler Lebbeyk, gecen donem olsaydi bizim sinifa goturup asardim...
Hadim' Alıntı: Harika resimler ancak kaya üzerindeki evler fotomontaj... Genişletmek için tıkla ... sadece onlar mi montaj abi ? Tesekkurler Lebbeyk, gecen donem olsaydi bizim sinifa goturup asardim...
L Lebbeyk Well-known member 29 Mar 2008 #6 ...ewet onlar fotomontaj.. yahu millet bi gece kondu nereye diksem diye düşünüyor bunlarda acayip yerler seçiyor... adrenalini sewiyorlar galiba
...ewet onlar fotomontaj.. yahu millet bi gece kondu nereye diksem diye düşünüyor bunlarda acayip yerler seçiyor... adrenalini sewiyorlar galiba
Z zeyhak_ Well-known member 29 Mar 2008 #7 bence çok hoş yaşanılası yerler tamda hayallerimdeki gibi benim malikane
L Lebbeyk Well-known member 31 Mar 2008 #8 ..yok wallah bu benim tarzım deil... hem denizden ürkerim hem yükseklik korkum war.. hem kim merdiwenden wazgeçmişte hergün teleferikle dışarı çıksın ayağım sağlamca yere basmasa tak tak tak merdiwenleri aşındırmasam olurmu hiç
..yok wallah bu benim tarzım deil... hem denizden ürkerim hem yükseklik korkum war.. hem kim merdiwenden wazgeçmişte hergün teleferikle dışarı çıksın ayağım sağlamca yere basmasa tak tak tak merdiwenleri aşındırmasam olurmu hiç