ııyyKK igRenÇ biişiii diyeceksiniz ama böceklerin hepsi çok tatlıdır...:005::005:
B bardak Well-known member 25 Tem 2009 #1 ııyyKK igRenÇ biişiii diyeceksiniz ama böceklerin hepsi çok tatlıdır...:005::005:
E ESRA1 Well-known member 25 Tem 2009 #3 evet bardak kardeşim gerçekten çok şeker bir böcek :dft003: .....:005:
VUSLAT Well-known member 26 Tem 2009 #4 ııyyKK igRenÇ biişiii diyeceksiniz ama böceklerin hepsi çok tatlıdır...:005::005: Genişletmek için tıkla ... ya çok büyük bu...:020:
ııyyKK igRenÇ biişiii diyeceksiniz ama böceklerin hepsi çok tatlıdır...:005::005: Genişletmek için tıkla ... ya çok büyük bu...:020:
S suyosunu Well-known member 26 Tem 2009 #5 bardak' Alıntı: ııyyKK igRenÇ biişiii diyeceksiniz ama böceklerin hepsi çok tatlıdır...:005::005: Genişletmek için tıkla ... Bardağım sonunda sana doğum gününde ne alacağımı buldum...allah razı olsun senden:dft012:
bardak' Alıntı: ııyyKK igRenÇ biişiii diyeceksiniz ama böceklerin hepsi çok tatlıdır...:005::005: Genişletmek için tıkla ... Bardağım sonunda sana doğum gününde ne alacağımı buldum...allah razı olsun senden:dft012:
B bardak Well-known member 26 Tem 2009 #6 Bu doğum günümde alacağını söledim sana bunu bidahakine al suyosunu...
Z zeyhak_ Well-known member 26 Tem 2009 #7 oyyy maşallah berekallah ne güzel yaratılmış..Rabbimin esmai ilahisii negüzel üstünde toplamış..subhanallah..bardak sağolasın hakikaten tatlı bu
oyyy maşallah berekallah ne güzel yaratılmış..Rabbimin esmai ilahisii negüzel üstünde toplamış..subhanallah..bardak sağolasın hakikaten tatlı bu
G GÖNÜLSIZIM Well-known member 26 Tem 2009 #8 maşallah çok güzel yaratılmış benzersiz bi sanat var üzerinde ama tatlılık konusuna gelince bence o kadar da tatlı değil bardak yaa....:dft005:
maşallah çok güzel yaratılmış benzersiz bi sanat var üzerinde ama tatlılık konusuna gelince bence o kadar da tatlı değil bardak yaa....:dft005: