Bu gelen adamar kim ?

heysem

Talebe
Evetttttt cevap veriyorum kardesler.

Yillar önce iki kadinin kocasida askere gitmis ve dönmemislerdir. Bunun üzerine kadinlar birbirlerinin ogullari ile evlenmislerdir .
Ve onlardan da cocuklari olmustur . Bu durumda karsidan gelen adamlar kadinlarin ilk kocalaridir .
Bilmem anlatabildimmi cok basitti yahu :g:
gece uyuyamayan lar , kivrananlar merakta kalanlar , kurmadigi akrabalik bagini kuranlar hakkinizi helal edin yahu :005:

nijel

Active member

Yillar önce iki kadinin kocasida askere gitmis ve dönmemislerdir. Bunun üzerine kadinlar birbirlerinin ogullari ile evlenmislerdir .
Ve onlardan da cocuklari olmustur . Bu durumda karsidan gelen adamlar kadinlarin ilk kocalaridir .
gece uyuyamayan lar , kivrananlar merakta kalanlar , kurmadigi akrabalik bagini kuranlar hakkinizi helal edin yahu :005:

Ayyy inanmıyorum yaa:H: bu nasıl bi cevap kırk yıl düşünsem aklıma gelmezz.. hay allahım bütün ev halkını boşa ayaklandırmışım bu kadınlar niye böyle saçma bişey yapıyolar ya :031: neyse en azından cevabı öğrendik çok şükür saol heysem kardeşim :D

heysem

Talebe
Ayyy inanmıyorum yaa:H: bu nasıl bi cevap kırk yıl düşünsem aklıma gelmezz.. hay allahım bütün ev halkını boşa ayaklandırmışım bu kadınlar niye böyle saçma bişey yapıyolar ya :031: neyse en azından cevabı öğrendik çok şükür saol heysem kardeşim :D

Ayyy inansan iyi edersin nijel konu kadinlar olunca akil sir ermiyor :032: iste
oldum olasi :U: anlamamisimdir su kadinlari :022:
ahhhh su kadinlarrrrr
Artik ayaklandirmani :Y:sona erdirebilsin . :011: Vatana millete gecmis olsun

nijel

Active member
Ayyy inansan iyi edersin nijel konu kadinlar olunca akil sir ermiyor :032: iste
oldum olasi :U: anlamamisimdir su kadinlari :022:
ahhhh su kadinlarrrrr
Artik ayaklandirmani :Y:sona erdireb:confused:ilsin . :011: Vatana millete gecmis olsun

ah ah evet bende hiç anlamam :005: ama sonıunda öğrendik ya nerden bulduysan bu bilmeceleride yaa.. yenileri var mı?:015:

vaybe itiraf et heysem kardeş hangi filmin senaryosu bu :)

orda kadınların suçu yok bence... kadınlar yaratılışı gereği tek başlarına kendilerine bakamazlar zariftirler ... orda suçlu olan gidip gelmeyen kocaları... :) ah bu erkekler.. hiç düşünmezler zaten geride kalanları :) :)

heysem

Talebe
vaybe itiraf et heysem kardeş hangi filmin senaryosu bu :)

orda kadınların suçu yok bence... kadınlar yaratılışı gereği tek başlarına kendilerine bakamazlar zariftirler ... orda suçlu olan gidip gelmeyen kocaları... :) ah bu erkekler.. hiç düşünmezler zaten geride kalanları :) :)

itiraf ediyom duygu kardes bu filmin senaryosu bana ait dermisim:p
her konuda haklisin duygu kardesim kadinlar bir gül :037:gibidir ah birde su dikenleri olmasa :023: tabi burda yerden göge kadar haklisin insan bir haber yolar demi yani eslerine ahh su erkkekler :H: hep böyle yarim is yaparlar .

akna

Talebe

bu ne yahu bize birkaç sene de verseydin kimseden çıkmazdı bu cevap
çocukluğumda dallas diye bir dizi vardı o geldi aklıma,
bu kadar karışıklık o dizide yoktu mübarek :D

itiraf ediyom duygu kardes bu filmin senaryosu bana ait dermisim:p
her konuda haklisin duygu kardesim kadinlar bir gül :037:gibidir ah birde su dikenleri olmasa :023: tabi burda yerden göge kadar haklisin insan bir haber yolar demi yani eslerine ahh su erkkekler :H: hep böyle yarim is yaparlar .

sizden iyi senarist olur heysem kardeşim :)

Rabbim tüm eşleri birbirine sadık eylesin.. :)

heysem

Talebe
bu ne yahu bize birkaç sene de verseydin kimseden çıkmazdı bu cevap
çocukluğumda dallas diye bir dizi vardı o geldi aklıma,
bu kadar karışıklık o dizide yoktu mübarek :D

sizden iyi senarist olur heysem kardeşim :)

Rabbim tüm eşleri birbirine sadık eylesin.. :)

çok karışık ya hu ! ah nijel benim de boşuna kafamı karıştırdın :) baktırmadın da forumdan :)

akna mübarek yahu bir kac sene verecektimde baktim cok merak ediyorsunuz ne edem ancak bu kadar sürdü . tabi ayni zamanda bu senaryo dallasin ceddi mübarek :011:

duygu kardes siz öyle diyosaniz ne mutlu yahu aslinda teklifler geliyoda kararsiz kaldim yahu bir dahaki senaryoda sizede basrol ayarliycam :005: Rabbim esleri birbirine sadik etsin demissiniz Amin ecmain

VuSLaT üzülme yahu heysem abin varken daha kafani karistiran cok olur az sabir bekle :g: