Bu gün bize gelene bu menüyü hazırlıyacam...

hizmettt

Member
s.a
netten yapılmış yemeklerle davet kolay bardak kardeşim.sizin yaptıklarınızı görelim hemen gelirizz.hoş ben şuan hiçbirini yemiyorum.kepekli büskivi yeterli benim için birde en güseli güler yüzünüz hoş sohbetiniz var ise başka bişiy istememm.çay sizden kek benden olsun ama diyet kek...

bardak

Well-known member
ALEYKUM SELAM...

hizmettt kardeş bende diyorum bu kardeşe kanım neden ısındı demekki ikimizinde aç kalmasındanmış...Bende diyetteyim ama burda paylaştığım her tarifi hazırlamak fazlada vaktimi almaz...Buyur gel ben yemekleri hazırlıyayım sen ye...:005:
söle bakalım kaç kilo verdin...;););)

ANDELiB

Well-known member
ALEYKUM SELAM...

hizmettt kardeş bende diyorum bu kardeşe kanım neden ısındı demekki ikimizinde aç kalmasındanmış...Bende diyetteyim ama burda paylaştığım her tarifi hazırlamak fazlada vaktimi almaz...Buyur gel ben yemekleri hazırlıyayım sen ye...:005:
söle bakalım kaç kilo verdin...;););)

tam ben de konuyu okurkene kendi kendime yahu bardak diyette değil miydi diye düşünüyordum ;) :D

yapmasına yaparımkda medreseli kardeş ama ikiside uzun zaman alıyor...Böreği önceden yapsak olmaz kurur en iyisi içli köfteyi yapıp buzluğa atmak buzluğa atıp yiyecekleri bayatlatmayıda sevmem ama neyseee ...

su böreğin ve içli köften hazırlanıyor buyur gel...;);)

içli köfteler...

mubarek kardesım tesekkur ettımde :)
ya bu içli kofteler ı beyenmedım, su boregı de tam kızarmamıs ya bıraz daha kızarsa soyle

3473.jpg

vee su böreğiniz ...

ferhunde_su_boregi.JPG

içli köfteler...

ya bu içli kofteler ı beyenmedım, su boregı de tam kızarmamıs ya bıraz daha kızarsa soyle

Tarihci

Marmara Tarih
buyrun nimet06 kardeş çoluk cocuk gelin hem bi telaşın içinde çocuklar olmazsa o işin zevki kalmıyor yapma etme demek bile bana ayrı bi heyecan verir...

Tarihci abim saolasın sansürün için ya banada öğrette nasıl öle sansür yapacağımı bende yapayım...

hamza_571 kardeşim saolasın kuş sütü için ama ben kuş sütünün lezzetini ortamdaki muhabbetin vereceğine eminim bırak o dediğinde eksik kalsın...Ama illede getirecem dersen o zaman biraz fazla getir malum kalabalık olcaz...:D:D:D

resmi paintte açıp sansürlemek istediğin yere yazı kutusu açıp sansür metnini yazacak ve o şekilde resmi kaydedeceksin. Bu kadar..

bardak

Well-known member
içli köfteler...

Önüne konduğunda helede tatına baktığında yemeklerimin hakkında ne yorum yaparsın fazla merak etmiyorum çünkü mükemmeler...Kendime bu konuda çok güveniyorum biraz bencilce oldu ama öyle...:gül::gül:

(-_-)

Member
bardak abi hpsi cokkkkkkk güzl ama hic istahm yhk of of oncedn olcaktı kimseye brakmasdımm:dft001: smdi hicc cnm cekmio yhok kesin ölcem bn garibide alcam yanıma mezara sıgarmıyıski sisko yha biraz :011::011::008:

bardak

Well-known member
hop hopp davetime ortak istememm:D:D:D Önce ben davet ettim forum ailemi yani senide gaye_i himmet...Hepiniz bize gelceksiniz bölünme yok...Ama eminim ki senin yemeklerin de mükemmeldir...Ben ekliyeyim kardeş senin yerine resimlerini...

Bulgur pilavın....
AzraninGuncesi_Sehriyeli_Bulgur_Pilavi%5B1%5D.jpg

Bizim için yaptığın Güveçler...
1409403676_1f62298b96.jpg

cacağımız...
cacik.jpg

Buda salatamız olsun...
yemekyapmali_salata.gif

Nasıllar ama...:dft012::dft012::dft012:

gaye-i himmet

Active member
cıdden guzel olmus ellerıne saglık...anlasalım ozaman sen den sonra da bana davetlısınız tun forum ahalısı beklıyorum...yemekler elımde daha bı guzel oluyor bilesiniz...ben den soylemesi:):021: