Bu günün kızı bundan bir şey anlar mı?

mihrimah

Talebe
offf mihrimah abla, ayağını kaldır da başımı yerden kaldırayım :p

neyse devam etmeyim yoksa ilerde aleyhime delil olarak kullanılabilir :)

estf abi ben sadece karşılaşabileceğiniz cevapları yazdım:) ona göre hazırlıklı olun diye:p yoksa amacım sizi ezmek değildi bilesiniz...Hani böyle cevaplar gelebilir bilginize sunulur:)

Tarihci

Marmara Tarih
estf abi ben sadece karşılaşabileceğiniz cevapları yazdım:) ona göre hazırlıklı olun diye:p yoksa amacım sizi ezmek değildi bilesiniz...Hani böyle cevaplar gelebilir bilginize sunulur:)

:) şimdi bir şeye açıklık getirme ihtiyacı hasıl oldu. bu benim birine söylemek istediğim, öncesinde de burda sağlamasını yaptığım bir şey değil, arşivimi karıştırırken bu yazıya rastladım buraya koyayım dedim öle paylaştım.

yolcu

Active member
Aha bir de fırça yedik Hüsrev'den Tarihçi :) Kızacak bir şey yok ki bunda, yine de kırdıysam özür dilerim. Ama yine de kıza sor sen önce;)

Garib

Talebe
tamam yha bişey demedikki :)

ama bir düşün biri gitmiş babandan istemiş seni baban da verdim demiş, sen de bi bakıyorsun manavdan karpuz gibi alınmışsın ve gidiyorsun bu doğru bir şey değil haksız mıyım? zaten hadislerde de görüşülmesi isteniyor.. tamam mı yha :)
hadiste ole git kısa kendin de demio
dielim evlenmek istio bi abi annesine soler oda cematten uygun ablaya bakar ailesine soler ole gorusur kismetse evlenir o kadar ;)
benlede bi ilgisi yhok beni bidaha karıstırma abi tmmı :mad:

nurhadimi

üye Sorumlusu
yahu anlaşılacak bir şey olduğunda bunu sizlerden saklamam ki :) ama hakkaten öle deneme filan yapmıyorum yani :) hem bu ağabeyine cıx diyecek daha doğmadı dermişim enaniyet yaparmışım :rolleyes::D önceki avatardaki de pardon avatarda güzeldi ama ;)

cix cix cix

güzellik göreceli herhalde;) diğerini beğenmedim

hımmm bir şey merak ettim bunu söyleyipte kafanıza çanta yediniz mi;)

:D:D

Tarihci

Marmara Tarih
tabi ne güzel deme ne güzel yaratılmış de misali di mi:p;)

aynen öyle, kimse güzelliğiyle övünme hakkına sahip değildir çünkü o sureti o kendi kazanmamış Allah ona lutfetmiştir.. kimse de kısalığıyla şişmanlığıyla hoş olmayan suretiyle de aşağılanamaz çünkü bu durumu onlara Allah vermiştir..

güzel bir şey gördüğmüzde de ne güzeldir dememeliyiz, ne güzel yaratılmış demeliyiz diyor üstad.. çünkü güzellik güzelin değil güzel yaratanındır..

Gül-i İkra

Well-known member
Çok özür dileyerek söylemeden edemedim... Affedersiniz isteği ve düşüncesiyle..

Farkındayım da kardeşlerim bu muhabbetiniz 1 saatte sonraki sayfalar diye ilerlemiş.
Lakin açmış olduğumuz bazı konular(salavat,tevhid...vs.) 1 yada 2 haftada Sonraki sayfalar olarak ilerlememiş durumda... Beni affedin lütfen biraz ağrıma gitti.

Selametle...

zeyhak_

Well-known member
Çok özür dileyerek söylemeden edemedim... Affedersiniz isteği ve düşüncesiyle..

Farkındayım da kardeşlerim bu muhabbetiniz 1 saatte sonraki sayfalar diye ilerlemiş.
Lakin açmış olduğumuz bazı konular(salavat,tevhid...vs.) 1 yada 2 haftada Sonraki sayfalar olarak ilerlememiş durumda... Beni affedin lütfen biraz ağrıma gitti.

Selametle...
çok haklısın :(...

Tarihci

Marmara Tarih
çünkü kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar...

burda da tamamen boş konuşmuyoruz ama tabiki o tür konularımız daha önemli.. buna işaret etmen de çok güzel ..

nurhadimi

üye Sorumlusu
her konuşmamızın yahut her atışmamızın sonunu selamete islama çıkarmaya gayret ediyoruz lakin evet haklısınız kardeşim

kadan

Yeni Üye
Maksadı Gayem, Zati alinize Taciz Etmek Değil, Efkarı Umumiyete Muhabbet Kurmaktır. Cevabı Müsbetiniz Kalbi Hazâlimi Tamir-i Temin Edeceğinden, Dest-i Muhabbetinize Talibim.:cool:

günümüz kızı bundan ne anlar acaba :) bunları duyduktan sonra amin mi der :rolleyes:
selam bana bu sekılde bır mesaj geldı ben bunu suanda rarstırıyorum bunun teklıfmı muhabbetmı dıye arastırdım ama muhabbet demek ask demek