Bir bakın bakalım bu ne olabilir ;)
E Eyvàh! Talebe 20 May 2007 #2 koltuk sandelye masa yada sehpa olabilir acilinca ehe ;D cok zekiyim dimi eftal :angel:
I imported_eFTaL Active member 20 May 2007 #3 HuSRaN ' Alıntı: koltuk sandelye masa yada sehpa olabilir acilinca ehe ;D cok zekiyim dimi eftal :angel: Genişletmek için tıkla ... evet maşallah ama ne var ne yok saymışsın YA TUTARSA diye.. ;D ;D
HuSRaN ' Alıntı: koltuk sandelye masa yada sehpa olabilir acilinca ehe ;D cok zekiyim dimi eftal :angel: Genişletmek için tıkla ... evet maşallah ama ne var ne yok saymışsın YA TUTARSA diye.. ;D ;D
E Eyvàh! Talebe 20 May 2007 #5 eftal sizden once ordan gecmistim oyle idi ya tutartasi yok ;D degilmi yoksa : ;D
I imported_eFTaL Active member 20 May 2007 #6 HuSRaN ' Alıntı: eftal sizden once ordan gecmistim oyle idi ya tutartasi yok ;D degilmi yoksa : ;D Genişletmek için tıkla ... yok yok dogrudur buyrun sizi yeni mekanımızda ağırlayalım..
HuSRaN ' Alıntı: eftal sizden once ordan gecmistim oyle idi ya tutartasi yok ;D degilmi yoksa : ;D Genişletmek için tıkla ... yok yok dogrudur buyrun sizi yeni mekanımızda ağırlayalım..