dee get dalga vurdukça daha güzel oluyoo bee sende abuu ;D
N Nevzatt Well-known member 26 Nis 2007 #21 dee get dalga vurdukça daha güzel oluyoo bee sende abuu ;D
Z zuhal.1976 New member 26 Nis 2007 #23 Harikasınız yaa,bu said nursi com,a bayılıyorum.Hem eğleniyorum hem birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
E Eyvàh! Well-known member 27 Nis 2007 #25 Nevzatt ' Alıntı: dee get dalga vurdukça daha güzel oluyoo bee sende abuu ;D Genişletmek için tıkla ... alla allla sende suni dalga yap elinle ;D
Nevzatt ' Alıntı: dee get dalga vurdukça daha güzel oluyoo bee sende abuu ;D Genişletmek için tıkla ... alla allla sende suni dalga yap elinle ;D
I imported_eFTaL Active member 27 Nis 2007 #27 HuSRaN ' Alıntı: alla allla sende suni dalga yap elinle ;D Genişletmek için tıkla ... husran ne kıskanıyon sızın orada denız yoksa manı olma gırmek isteyene nevzatt dalacak yaff balıklama hemde ;D :angel:
HuSRaN ' Alıntı: alla allla sende suni dalga yap elinle ;D Genişletmek için tıkla ... husran ne kıskanıyon sızın orada denız yoksa manı olma gırmek isteyene nevzatt dalacak yaff balıklama hemde ;D :angel:
E Eyvàh! Well-known member 27 Nis 2007 #28 ;D ne yani bizde de leman golu far istesek girerik :angel:
I imported_eFTaL Active member 27 Nis 2007 #30 HuSRaN ' Alıntı: ;D ne yani bizde de leman golu far istesek girerik :angel: Genişletmek için tıkla ... amann husran dalıpta bogulmayasın ;D :angel:
HuSRaN ' Alıntı: ;D ne yani bizde de leman golu far istesek girerik :angel: Genişletmek için tıkla ... amann husran dalıpta bogulmayasın ;D :angel:
N Nevzatt Well-known member 27 Nis 2007 #33 hehe dee get balıklamayımı bırak ben denizi görünce boğuluyorumm ehhe ;D kankimi bırakın güneşlensin