gönlünde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim :P
A anarkh Well-known member 18 Eki 2009 #101 gönlünde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim
E Elif_Gibi Well-known member 18 Eki 2009 #102 anarkh' Alıntı: gönlünde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim Genişletmek için tıkla ... yapma bunu
anarkh' Alıntı: gönlünde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim Genişletmek için tıkla ... yapma bunu
B bardak Well-known member 18 Eki 2009 #103 anarkh' Alıntı: gönlünde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim Genişletmek için tıkla ... Jilettt...:005:
anarkh' Alıntı: gönlünde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim Genişletmek için tıkla ... Jilettt...:005:
I iyinesil Talebe 19 Eki 2009 #104 anarkh' Alıntı: gönlünde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim Genişletmek için tıkla ... jilet kifayet etmez bu söze...kasatura ...belki
anarkh' Alıntı: gönlünde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim Genişletmek için tıkla ... jilet kifayet etmez bu söze...kasatura ...belki