Kýrýk Testi
Well-known member
dersimiz vardı ,derse gittik....
Huzur veren bi yerdeydim...bişey yapmaya gerek yok orda olmakta yetiyor....
Amin ecmain inşallah...Aklına böyle bir fikir geldiyse buyur aç seyyah kardeşim...Gayette güzel olur neden olmasın...
Ama daha o huzurlu mekana gidemedim...Rabbim cümlemize nasip etsin genç yaşlarda...
Kendi çapımda en huzurlu yerdeydim diyelim...![]()
annemle bol bol kavga ettık![]()
heeeeeee
normaldir:005:
siz alışmışsınız kendi kafanıza göre yaşamaya oda üstünüze titreyince başlarsınız tabi sıkılmaya:005:
mubarek senı
evet haklısın aynen oyle oluyor be hersye karısıyorum evde
zor ama ya
dogrudur ozlemıssındır,, ama bende ozlem duygusudıye bsy de kalmamıs bızımkıler cagırmasaydı ben gıtmezdım hiç heralde kucuk yasta evden ayrılmamız dandır,,,alışırsınız alışırsınız
![]()
![]()
öyle özledim ki evimi annemi:029::002:
annenize selamlar abim ellerinden öperim:gül:
dogrudur ozlemıssındır,, ama bende ozlem duygusudıye bsy de kalmamıs bızımkıler cagırmasaydı ben gıtmezdım hiç heralde kucuk yasta evden ayrılmamız dandır,,,
anne koksu çok hoşturama![]()
abi ayyyyyyyy
şimdi ağlicam:012::041:
bak bı ara evde sarığımı unutmuştum annem namaz kılarken uzun sure kullanmış ben yokken
eve geldiğimde aldım bı kere kullandım baktım kı cok guzel kokuyuor aldım goturdum annem hayır desede cunku cok hos kokuyordu
goturdum her sferınde kokluyordum ama bır baska kokuyordu vallahı işte hayatımda anne kokusunu bu kadar lezzetli ilk defa o zaman almıştım
ağlama![]()
![]()
nedir bu bi çeşit psikoljik yıldırma taktiği mi
gel de ağlama :035:
kardeşim bizler tavuk hırsızları değiliz zamanında medreseı yusufıyeyı kendımıze mesken ettık bu dava için ...
sende bıraz katlan artık
hem ağlarsan da güzel olur cenab-ı hakkın en sevdıgı şey
........ =?????