Bugün sizi en iyi anlatan cümle nedir?

harp

Well-known member
Cevap: BugÜn sİzİ en İyİ anlatan cÜmle nedİr?

Bugün yine 770000000000000 voltluk sanayi ceryanı gibiyim şehir trafosu gibiyim siyah beygir gibiyim....heyt bee..inadına herşeye ve herkese inadına ben piskopatım ben buyum sizin gibi değilim farklıdır huyum suyum farklı işler beş duyum ben sizin gibi değilim.yaşarım dolu dolu ..yeter bu kısır döngü sizin gibi değilim farklı zihnimizin zihnimin rengi sizin gibi değilim boşa çamur atmayın konuştukça batmayın boş yere dayatmayın kıymet verip her cana severim kana kana sizin gibi değilim...... Kıymet veririm her cana severim kana kana hamd olsun yaradana sizin gibi değilim farklıyım ben ...düşüncem duygum vardır zorbadan kaygım vardır inanca saygım vardır sizin gibi değilim.yaftalamam fişlemem ben sizin gibi değilim..

harp

Well-known member

harp burası akp nin merkezi değil ve siyasi mevzuların, tarafgirliklerin konuşulacağı yerde. "tosunum" sözünü de kullanmazsan milletin duasını alırsın belki. Burası çiftlikte değil anlıyacağın.
abi ben onu hani kendi durumumu anlatmak için bİRDEN SÖYLEDİM dedim.ayrıca içimden geldi hani çalıyorlar uğur ışılak haydi anadoluyu bende gaza geldim birden ondan yani...assanız da kesseniz de ben buyum sizin gibi değilim yüreğim anadolu....selametle.....

K

kordon

Misafir
bugün yine sanayi ceryanı 100000000000000000 voltluk amper metrenin jeneratöre dönüştürülmüş haliyim heyt be pikeasıma saygılarımı selamlarını yolluyorum operasyon başlıyor bugün.haydi kolay gelsin .amin ecmain inş.selametle ve dua ile.en derin saygılarımla....

valla asker gibiyim bugün jitem gibiyim heyt be.hayırlısı olsun selametle ve dua ile.tosunum pikeas.....

B

burasidunya

Misafir

Acılı adana yiyince havai fişek gibi oldum.

ayvazoðlugýda

Active member

Valla bugün hiç eskisi kadar iyi olamamıştım yani ki 100000000000000 volt sanayi ceryanı gibiyim bugün BİRDE ZIPKIN DELİFİŞEK BEYGİR GİBİYİM ŞEHİR TRAFOSU DOZER TIR GİBİYİM 7BİNTON YÜK ÇEKERLİ BALYOZ TAŞIYAN YÜKLÜ TIR GİBİYİM........ heyt be..sırrı abiye selamlarımı yolluyorum....BEKLE BEKLE TAŞA DÖNDÜM DİZLERİMDE HAL KALMADI GEZMEDİĞİM YOL KALMADI.SONA GELDİM BAŞA DÖNDÜM AH DEDİKÇE YANIYORUM VAH DEDİKÇE YANIYORUM DERDİM DİLEKÇEM OLDU KELEPÇEM OLDU BU 4 TAŞ DUVAR.......BİRGÜN KİREÇLİ TAŞ DUVARLARDAN DA PENCERELERİN AÇILACAĞI GÜNLERİ BEKLİYORUZ TEKNİK EKİBİMİZ İLE BİRLİKTE...SELAMETLE VE DUA İLE.EN DERİNDEN SAYGILARIMIZLA..

AYNELHAYAT

Well-known member
Şeytana satmışım bütün düşmanlıkları,
Hesapsız garazsız bağışlanmış bir ruhla,
Ve son anına kadar sevgiden doğan,
Sevgiye koşan,
Bütün ülkelerin bütün insanları,
Çocukları yeryüzünün,
Ölenleri kalanları,
Allah’ın kulları.
Yetmez mi sevsek, hep beraber Allah’ı?