bak şimdi bugün buda beni andırıyor sanki yandan bakınca :022:
E Elif_Gibi Well-known member 11 Ağu 2009 #301 GuL-i YaReN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bak şimdi bugün buda beni andırıyor sanki yandan bakınca :022:
GuL-i YaReN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bak şimdi bugün buda beni andırıyor sanki yandan bakınca :022:
E Elif_Gibi Well-known member 23 Ağu 2009 #307 Uçurumun kenarindayim hizir... Bir dilber kalesinin burcunda... Vazgeçilmez belaya nazir... Topuklarim boşluğun avucunda... Derin yar Adimi çağirir... Kaldim parmaklarimin ucunda...
Uçurumun kenarindayim hizir... Bir dilber kalesinin burcunda... Vazgeçilmez belaya nazir... Topuklarim boşluğun avucunda... Derin yar Adimi çağirir... Kaldim parmaklarimin ucunda...
G GÖNÜLSIZIM Well-known member 24 Ağu 2009 #310 maaşallah kardeşim bugun pek bi neşelisin galiba:dft012:Rabbim neşeni dam etsin inşallah....
B bardak Well-known member 24 Ağu 2009 #312 GÖNÜLSIZIM' Alıntı: maaşallah kardeşim bugun pek bi neşelisin galiba:dft012:Rabbim neşeni dam etsin inşallah.... Genişletmek için tıkla ... Ramazanda neşesiz olunmazki kadeşim...Kazanıyoruz sevapları daha ne olsun...
GÖNÜLSIZIM' Alıntı: maaşallah kardeşim bugun pek bi neşelisin galiba:dft012:Rabbim neşeni dam etsin inşallah.... Genişletmek için tıkla ... Ramazanda neşesiz olunmazki kadeşim...Kazanıyoruz sevapları daha ne olsun...
B bardak Well-known member 31 Ağu 2009 #317 NuruAhsen' Alıntı: ey hüzün... gelip yapışıyorsun...insana.. Genişletmek için tıkla ... Yapıştığı kişi bilir bunun sancısını...
NuruAhsen' Alıntı: ey hüzün... gelip yapışıyorsun...insana.. Genişletmek için tıkla ... Yapıştığı kişi bilir bunun sancısını...