bulun bakalım

SaYa

Well-known member
hhhhhp0.jpg

işte genç nisa :) gördünüz mü?

yok :( sanırım benim gözlerimde sorun var :( yada yorgunluk.....

ebrar172

Talebe
yok huve bu kafayla ben bulamicam sizde yormayın kendinizi...:) yarın sağlam kafayla bi daha bakarım inşallah.... sizlere hayırlı geceler

yahu zaten o resimde bişey yokki...neyi bulmaya çalışıyosunuz...adam çizmiş bu resmi demiş ya bu resim hiç bişeye benzemedi atmış çöpe...çöpleri boşaltan ofisboy bulmuş kağıdı koymuş nete...mesaj sayısı artsın diye bu kadar işte...:D

huve

Well-known member
yahu zaten o resimde bişey yokki...neyi bulmaya çalışıyosunuz...adam çizmiş bu resmi demiş ya bu resim hiç bişeye benzemedi atmış çöpe...çöpleri boşaltan ofisboy bulmuş kağıdı koymuş nete...mesaj sayısı artsın diye bu kadar işte...:D

:D abla merak ediyor millet.. aradıkça bir şeyler çıkıyor hakikaten..

peki bakalım Saya bunu yorgunluğuna veriyoruz.. :)
Hayırlı geceler..

huve

Well-known member
ya bu ne...eskiden bari cadı görüyodum...şimdi sadece koskoca etrafı saçla kaplı bir burun ve burnun muhtelif bölgelerinde...göz ,burun ve çene yazıları...:D

ha ha ha...kar adam yeti...:D:D

şu noktada ben bu resmi çizen güzel kardeşimize teşekkürü borç bilirim, bak yaptığına.. :D
yahu bence daha fazla üstüne gitmeyelim, sonu kötü bu işin ... :)

SaYa

Well-known member
başka bir boyut kazandırmışsın olaya...:D

------------------------------

-yaa ben ilk bakışta genç ve alımlı bir bayan gördüm..

"güzel bakan güzel görür"müş diycemm başta SaYa olmak üzre genç bayanı

göremiyenler bana kızıcaklar..

onun için demiyorum..

demedim haberiniz olsunn....:p

kızmadım........... demek ki güzel bakamıyorum :(:(

[

Güldürdün beni Allah razı olsunn.. :)
yaşlı teyze işte yahu, neerede maymun :)

anlasilan sen maymunla teyzeyi birbirne karistirdin huve...:D

21290628ir9.jpg
quote=akıncı;16138]
normalwomenjpg14ngnp5mjiu2.jpg
[/quote]

genc bayani gorebildim sonunda... :) tesekkurler akinci guzel aciklamissiniz.... ama ebrarin da dedigi gibi burnuna kadar karla kapli bir insan figuru de cikmis ortaya...:)

maymuna gelince;:D
simdi buradaki kirmizi cizgiden sag tarafta saga dogru bakan bir maymun var... :rolleyes:

Yasli teyzenin gozu ve genc olanin kulagi; Maymunumuzun da gozu... Teyzenin agzi yani genc olanin kolyesi; Maymunumuzunda cenesi ve agzi...
gordunuz mu....?:rolleyes:

huve

Well-known member
[

anlasilan sen maymunla teyzeyi birbirne karistirdin huve...:D

21290628ir9.jpg
quote=akıncı;16138]
normalwomenjpg14ngnp5mjiu2.jpg

genc bayani gorebildim sonunda... :) tesekkurler akinci guzel aciklamissiniz.... ama ebrarin da dedigi gibi burnuna kadar karla kapli bir insan figuru de cikmis ortaya...:)

maymuna gelince;:D
simdi buradaki kirmizi cizgiden sag tarafta saga dogru bakan bir maymun var... :rolleyes:

Yasli teyzenin gozu ve genc olanin kulagi; Maymunumuzun da gozu... Teyzenin agzi yani genc olanin kolyesi; Maymunumuzunda cenesi ve agzi...
gordunuz mu....?:rolleyes:[/quote]

çıldırmamak içten değil... göremiyorum gülşerbeti maymun falan..
üzgünüm kardeşim ya çok uğraştın ama yok işte olmuyor, bende tesiri yok :D

huve

Well-known member
neyse hadi oda bana ozel olsun.....:D:D acaba benim hayal gucunde mi bi problem var..:p

son bir deneme bakalim ise yariycak mi.... :rolleyes:

maymunty1.jpg

sizce varmi Maymun.... ? :rolleyes:

hakkımda ne düşünürsün bilmem ama söylemekten alamyorum kendimi :D
işte bu yaşlı nine değil mi yahu, bakış açısı insana neler söylettiriyor gör bak gülşerbeti :D

hakkımda ne düşünürsün bilmem ama söylemekten alamyorum kendimi :D
işte bu yaşlı nine değil mi yahu, bakış açısı insana neler söylettiriyor gör bak gülşerbeti :D

:D:D:D

dur o zaman sana yasli nineyi gostereyimmm.... :D :rolleyes: gariban nineyle maymunu karistirma kardesim ya...:)

ninekb3.jpg

bir ayrinti nine sola dogru bakiyor , maymun ise saga dogru ...... :rolleyes: huve ? simdi de olmassa pes ediyorum... :)

huve

Well-known member
:D:D:D

dur o zaman sana yasli nineyi gostereyimmm.... :D :rolleyes: gariban nineyle maymunu karistirma kardesim ya...:)

ninekb3.jpg

bir ayrinti nine sola dogru bakiyor , maymun ise saga dogru ...... :rolleyes: huve ? simdi de olmassa pes ediyorum... :)

işte buna mümin sabrı derler, sonu selametmiş, başardın... :D yahu tamam kardeşim pes edebilirsin gördüm artık :D