Camilerimiz

Eyvàh!

Talebe

yeni camii

suleymaniye camii1
Resmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız. Orjinal Resim 675x500 ve 113KB. Dir
sleymaniyecamiiistanbul35kq.jpg

Faysal Cami - Pakistan

Faysal Cami - Gine

Selimiye Cami - Edirne

Hünkar Cami - Saraybosna

Konya Selimiye Cami

Şehzade Cami

Ayasofya

Omer Ali Seyfeddin Cami

Muhammed Ali Paşa Cami -
Dolmabahçe Cami

Wahabou Cami - Burkina

Mavi Cami - Afganistan

Redfort Cami

Sultanahmet Cami

Jumeirah Cami - BAE

Hasan II Cami - Fas

Abuja Cami

Londra Merkez Cami
Kum Cami -- Mali

Hassanil Bolkiah

Abdülaziz Cami - Cebelitarık

CebelitarıkŞeyh Zayed Cami - Abu Dabi (Slayt)

Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: canlarim benim

bizim camilerin heybeti hemen farkedilebiliyor, güçlü ve haşmetli duruyorlar... ne demişler bir selimiye daha yapabilmek için, yine osmanlı zamanı ve onca güç gerekir...

huve

Well-known member

Burkina'daki camii ne ilginç :)
ama aynı amaç için yapılmış inşaallah
Allah razı olsun

ebrar172

Talebe

elinize sağlık güzel olmuş hakikaten...o burkina faso daki camii aynada çıkmıştı 700 yıllıkmı neydi tam hatırlamıyorum..ama mimarisi ne kadar ilğinç..mali deki camii de mşlh baya değişik..

ebrar172

Talebe

Hoşbulduk ... :)
Siz buradamıydınız..burdasınız tabiki de.. yani bu saatte burada olmanız tevafuk ...
aman buralarda olun bu aralar tarihi gelişmeler çok fazla tanıklık edecek Tarihci ler çok elzem..

Tarihci

Marmara Tarih

evet buralardayız, haklısn gercekten, eğer parti kapatılırsa tarih nasıl tekerrür ediyormuş hep birlikte göreceğiz. kapatılmazsa tedbirin nelere kadir olduğunu göreceğiz.. siz konu açın hep birlikte yorumlayalımm

ebrar172

Talebe

konu açmaya gözüm korkuyo desem yalan değil..bu aralar her an bu konuyu konuşuyorum..milletin beynini yedim yetmedi bazen diyorum dahada fazla nasıl bu konuyu her yere yayarım..artık ağzımı açtığım an millet sığınaklara koşuyo..:rolleyes:

ebrar172

Talebe

yazmak tartışmak hepsi benim hobi ler tabii bunları iyi yapmak hakkını vermek içinde okumak..hobi köşesine yazsaymışım bunu..:confused:yanlış mı oldu ne..

bu arada bu kadar millet üye olmuş mşlh hemen ama sanki çoğu isim değişmiş mi ne yoksa banamı öyle geldi..

Merih

Well-known member

islam dünyasında en fazla minaresi olan şehir istanbul ayrıca resimlerde görülen faysal camii (Pakistan) dünyanın en büyük camisidir mimarıda Vedat Dolakaydır