hep tarif hiç demleyipte getiren yok:)
E Elif_Gibi Well-known member 26 May 2009 #64 bayılıyorum çay saatlerine helede hazırlayan başkası olunca aksi takdirde sohbeti yarım yamalak yakılıyorum onunda ayrı bi lezzeti var tabi koşturmakda güzel
bayılıyorum çay saatlerine helede hazırlayan başkası olunca aksi takdirde sohbeti yarım yamalak yakılıyorum onunda ayrı bi lezzeti var tabi koşturmakda güzel
F fasafiso Well-known member 27 May 2009 #65 çayı sevmesemde içmesemde benim demlediğim çayı beğenirler
nurhadimi üye Sorumlusu 27 May 2009 #66 fasafiso' Alıntı: çayı sevmesemde içmesemde benim demlediğim çayı beğenirler Genişletmek için tıkla ... , enaniyette her zamanki gibi minimum düzeyde hani
fasafiso' Alıntı: çayı sevmesemde içmesemde benim demlediğim çayı beğenirler Genişletmek için tıkla ... , enaniyette her zamanki gibi minimum düzeyde hani
H HAFIZ Well-known member 27 May 2009 #68 Tarihci' Alıntı: İşte benim çay bardağım.... Genişletmek için tıkla ... çayla çok aram yok.ama bu resmi görünce canım çekti.
Tarihci' Alıntı: İşte benim çay bardağım.... Genişletmek için tıkla ... çayla çok aram yok.ama bu resmi görünce canım çekti.