Çay

Nurist

Well-known member
02014cw.jpg

22430cw.jpg

cay1bn.png

event2720861ja.jpg

img27573pe.jpg

icnos0080709hc.jpg

güllügönül

Well-known member
yok telefonla çekmedim ebrar kardeşim. dijital fotoğraf makinesiyle çektim ama sorun benden diilmiş kasa kartı okumamış arıza varmış bilgisayarda, eski kart okuyucumu bulunca resmi ekleyebilirim inşallah... bu yeni bilgisayarların kendi kart okuyucu yerleri var diye çok sevinmiştim ama sevincim kursağımda kaldı. şimdi de fellik fellik işe yaramaz artık diye kenera fırlattığım seyyar okuyucuyu arıyorum:002:. Yine resimleri gördüm ya canım çay çekti...:024:

ebrar172

Talebe
yok telefonla çekmedim ebrar kardeşim. dijital fotoğraf makinesiyle çektim ama sorun benden diilmiş kasa kartı okumamış arıza varmış bilgisayarda, eski kart okuyucumu bulunca resmi ekleyebilirim inşallah... bu yeni bilgisayarların kendi kart okuyucu yerleri var diye çok sevinmiştim ama sevincim kursağımda kaldı. şimdi de fellik fellik işe yaramaz artık diye kenera fırlattığım seyyar okuyucuyu arıyorum:002:. Yine resimleri gördüm ya canım çay çekti...:024:

şu anda çay içiyorum mübarek...ikram edemiyorum o ayrı...;)
ama ikramımız olsun resmi bari...

nimet06

Well-known member
of of... benim gibi tiryaki durur mu şimdi .işyerinde daha içemedim.evdeki içtiğim hariç tabiki.özellikle yoldan gelidiğin zaman bir bardak çay bütün yorgunluğunuzu alıp götürüyor.mis gibi...