Cemaat ve Risale-i Nurlar Hakkında Akla Takılan Suallerimiz

cey_HUN_

New member
ALLAH razı olsun gerçekten çok güzel cevaplar vermişiniz fakat şunu belirtmek isterim bu soruları sorma sebebebim yanlış anlaşılmasın cemaate veya risalelere karşı bir art niyetim söz konusu değil sadece bunlar benim sağ da solda okulda bazı internet sitelerinde tereddüte düşülen ve bana sorulan benm de okumamaktan kaynaklanan sebeblerle cevabını veremediğim sualler ayrıca abilerimize bu sorularıda sorduğumuzda bulunduğum il itibariyle ne kadar geliştirilmeye çalışılsada 4 yıllık üniversite olmadığından kaliteli abi sıkıntısı yaşanmakta ve suallere itam cevaplar verilip tatmin edilememekte o yüzden bu aracı kullanmayı uygun gördüm inşalla doğru bir yerdir cevaplar için tekrar ALLAH razı olsun ALLAH başımızdan eksik etmesin.Tabii sorular devam edecek

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
cey_HUN_ ' Alıntı:
ALLAH razı olsun gerçekten çok güzel cevaplar vermişiniz fakat şunu belirtmek isterim bu soruları sorma sebebebim yanlış anlaşılmasın cemaate veya risalelere karşı bir art niyetim söz konusu değil sadece bunlar benim sağ da solda okulda bazı internet sitelerinde tereddüte düşülen ve bana sorulan benm de okumamaktan kaynaklanan sebeblerle cevabını veremediğim sualler ayrıca abilerimize bu sorularıda sorduğumuzda bulunduğum il itibariyle ne kadar geliştirilmeye çalışılsada 4 yıllık üniversite olmadığından kaliteli abi sıkıntısı yaşanmakta ve suallere itam cevaplar verilip tatmin edilememekte o yüzden bu aracı kullanmayı uygun gördüm inşalla doğru bir yerdir cevaplar için tekrar ALLAH razı olsun ALLAH başımızdan eksik etmesin.Tabii sorular devam edecek

ecmain ...
Yalnız "inşallah doğrudur" sözünüzde biraz takıldım .Sölediklerimiz bizden olan sözler değildir.Belli baslı kaynakları ve delilleri mevcuttur.Zati dikkat ettiyseniz sorularınıza Risale-i Nurdan cevap veriyoruz demiyoruz ki ali yada veli söle demişdir diye. Onun için tereddut etmenize gerek yokdur..

Evet istediğiniz soruyu buradan sorabişlirsiniz elimizden geldiğince dilimiz döndükce yazmaya calısacağız..

cey_HUN_

New member
ya haklısınız zaten benim byük ihtimalle ne demek istediğimi anlamışsınızdır yüz yüze görüşmek varken bilmediğin şahıstan bilgi almak pek doğru değil anlamındaydı kusur varsa affola

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
cey_HUN_ ' Alıntı:
ya haklısınız zaten benim byük ihtimalle ne demek istediğimi anlamışsınızdır yüz yüze görüşmek varken bilmediğin şahıstan bilgi almak pek doğru değil anlamındaydı kusur varsa affola

Estağfirullah..
ama bizim için sorun değil istediğiniz yerde sizlerle görüşmeye konusmaya tanısmaya hazırız...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
amazingpics ' Alıntı:
selamu aleykum peygamber efendımızın dogum gunu haftasıyla ılgılı olarak herhangı bır toplantı bır kutlama ve bır okuma olucakmı ?

ve aleykumselam evet her zaman olduğu gibi Kutlu Doğum haftasını cümle islam alemi cok farklı etkinlikler ile düzenliyor..Nur camiasıda bununla paralel olarak etkinliklerin coğunda aktif rol oynuyor...

Bu alana bir cevap yazın...