cevap dedigin böyle olur:)

illailayh

Active member
BAŞÖRTÜLÜ BİR GENÇKIZ ÜNİVERSTE DE OKUYORMUŞ.TABİ O ZAMANLAR SERBEST.

BİR GÜN BİR BAYAN HOCA ONUN BU HALİNİ GÖRÜYOR VE SİNDİREMİYOR.
TAHMİN EDERSİNİZ...VE ÇIKIYOR ORTAYA BAŞLIYOR BAĞIRMAYA... BİSSÜRÜ ÜNİVERSTELİ GENÇ SUSMUŞ PÜR DİKKAT DİNLİYOR...

-SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLAERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ....

VESAYRE VESAYRE....

O ZAMANA KADAR SUSKUN DURAN KIZIN O MÜTHİŞ CEVABI İSE ŞÖYLE OLUYOR:

-HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
illailayh ' Alıntı:
-HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?

Hey maşallah geri kafalı dediğine bak ne çevik bir zekası varmıs ya ileri kafalılarda ???:O

Hased hased edeni yer bitirir ^o) onlarda biliyorlar gunah işlediklerini sanıyorlarki butun halk da o gunahı işlerse felaha erecekler ama kurtuluş gunahda değil gunahı terkde farza uymadadır...

hasret

Well-known member
T@LH@ ' Alıntı:
Hey maşallah geri kafalı dediğine bak ne çevik bir zekası varmıs ya ileri kafalılarda ???:O

Hased hased edeni yer bitirir ^o) onlarda biliyorlar gunah işlediklerini sanıyorlarki butun halk da o gunahı işlerse felaha erecekler ama kurtuluş gunahda değil gunahı terkde farza uymadadır...

Vllahi sizede helal abi cok güzel bi yorumdu...

dil-beste

Member
vallahı kızda sacmalamıs.ben olsam soyle derdım;bız namaz kılıyoruz,bız sunnete ittiba edıyoruz,farzları yapmaya calısıyoruz uzayada bızmı gıdelım onuda bı zahmet sız yapın.herseyı bızmı yapalım.sızde uzaya gıdın ıste.hayat musterektır ;)

hasret

Well-known member
dil-beste ' Alıntı:
vallahı kızda sacmalamıs.ben olsam soyle derdım;bız namaz kılıyoruz,bız sunnete ittiba edıyoruz,farzları yapmaya calısıyoruz uzayada bızmı gıdelım onuda bı zahmet sız yapın.herseyı bızmı yapalım.sızde uzaya gıdın ıste.hayat musterektır ;)

sen ne matraksın ya ;D

Sergerdan

Well-known member
Ben kendisini çook severdim,hatta galiba Türk halkı da çok severdi.Kendisi bir dizi kahramanı,eski yıllardan.
Belki tanıyan çıkar,sizden biraz yaşlılara sorun ya da google a yazın belki çıkar .)

hasret

Well-known member
Sergerdan ' Alıntı:
Ben kendisini çook severdim,hatta galiba Türk halkı da çok severdi.Kendisi bir dizi kahramanı,eski yıllardan.
Belki tanıyan çıkar,sizden biraz yaşlılara sorun ya da google a yazın belki çıkar .)

Abi benim soruma cevap hani ???_________________________________________________neyse neyse gerek kalmadı sen varya gördüğüm en komik abisin:)
ama benim uzun bi beyanatım var:)

hasret

Well-known member
saya ' Alıntı:
ben tanıyorum çokmu yaşlıyım ne ;D

iyide abi yaşlı ne işe yarar ki askere alıyorlar?
abi yoksa ikinci dünya savasından kalan bi gazimisin? hani ne bilim bu son olaylarda deriiin tecrübelerinizden faydalanmak isterler belki:) o yuzden askere alıyorlardır:)_________________________________________________sergerdan abi bi şey sorucam forumda mısın ???şayet cevabın evetse iki defa bilgisayara vur ;D
hayırsa son mesajında iki defa göz kırp ;D
sana ileti yolladım geldi mi ???

Sergerdan

Well-known member
illailayh ' Alıntı:
bence tam isabet olmuş nerden geldiyse aklına iii gelmişş ;D ;D
Lütfen aramıza girmeyin.Benim iyiniyetli oldugumu bilir dil-beste kardeşim Hem isterse bana oda mukabele edebilir aynı şekilde.Mesela ayı yogi olur mu acaba yok olmaz safinaz ona da kızar..