DERSEM NE DERSİN ???

Sergerdan

Well-known member
SEVDAM ' Alıntı:
bende ismimin yanına resim istiyorum ama yapamadım desem; ne dersiniz???????
Bak şimdi kendi kullanıcı adını tıkla forumdan.Yani SEVDAM yazan gri yazıyı tıkla.Sonra bir sayfa çıkçak senin bilgilerin yazar.Orda sol tarafta küçük yazıyla KİMLİGİNİ DEGİŞTİR yazar şimdi de onu tıkla.

Sonra yine birşey çıkcak :) ordan da küçük yazıyla GÖZAT var onu tıkla.Bilgisayarına gider senin,bilgisayarından c-d den resmini seç AÇ yap.

eN SON ALTTA DEGİŞTİR YAZAR ONU TIKLA ,İNŞ.YAPABİLİRSİN.iSTERSEN ANNENDEN YARDIM AL.

Garib

Talebe
hanne58 ' Alıntı:
maasallah darısı başıma derim ::)
kardeşlik duygusunu anlatır mısınız desem ???
Ey insanlar!

Fâni, kısa, faidesiz ömrünüzü; bâki, uzun, faideli, meyvedar yapmak ister misiniz?Mâdem istemek insaniyetin iktizasıdır, Bâki-i Hakikinin yolunda sarf ediniz. Çünki: Bâkiye müteveccih olan şey, bekanın cilvesine mazhar olur. Madem her insan gayet şiddetli bir surette uzun bir ömür ister, bekâya aşıktır ve mâdem bu fâni ömrü, bâki ömre tebdil eden bir çare var ve manen çok uzun bir ömür hükmüne geçirmek mümkündür. Elbette insaniyeti sukut etmemiş bir insan, o çareyi arayacak ve o imkânı bilfiile çevirmeye çalışacak ve tevfîk-i hareket edecek.İşte o çare budur: Allah için işleyiniz, Allah için görüşünüz, Allah için çalısınız. "Lillah, Livechillah, Lieclillah" rizası dairesinde hareket ediniz.

iste buna mashar olmak yane karsılıksız sevmek ona biz kısaca kardese fani olmak dioz ,uhuvvet dioz ,tesanüd dioz hepsi birlesio nurcu oluo ;D :angel: