;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
S Samir Member 6 Mar 2007 #2 Bi an başlığı görünce yakalandım sandım ;D Meğer yakalanan ben değilmişim ;D
S Samir Member 6 Mar 2007 #4 Nevzatt ' Alıntı: SAMİRR TAA KENDİSİ ;D yürüyüşünden tanıdım Genişletmek için tıkla ... Yürüyüşümden mi tanıdın? Ben yürümem ki ;D
Nevzatt ' Alıntı: SAMİRR TAA KENDİSİ ;D yürüyüşünden tanıdım Genişletmek için tıkla ... Yürüyüşümden mi tanıdın? Ben yürümem ki ;D
S Samir Member 8 Mar 2007 #6 Nevzatt ' Alıntı: sekiyon ya tek tek Samir ;D Genişletmek için tıkla ... Sek sek oynuyom ;D
E Eyvàh! Talebe 8 Mar 2007 #7 Samir ' Alıntı: Sek sek oynuyom ;D Genişletmek için tıkla ... samir mahmureyi taniyonus o zaman hehe
S Samir Member 9 Mar 2007 #9 HuSRaN ' Alıntı: samir mahmureyi taniyonus o zaman hehe Genişletmek için tıkla ... ;D Nevzatt ' Alıntı: tanımasa şaşarım ;D Genişletmek için tıkla ... Abartma yaww ;D
HuSRaN ' Alıntı: samir mahmureyi taniyonus o zaman hehe Genişletmek için tıkla ... ;D Nevzatt ' Alıntı: tanımasa şaşarım ;D Genişletmek için tıkla ... Abartma yaww ;D