Dini Resimler
T Tarihci Marmara Tarih 25 Mar 2008 #11 Cevap: (_¸.·'´(_Dini_Resimler_)`'·.¸_) evet mahyasında İman Allah a dır yazan sultanehmet resmini ben çekmiştim duyurulur, ahh ah ne günlerdi ramazandı ...
Cevap: (_¸.·'´(_Dini_Resimler_)`'·.¸_) evet mahyasında İman Allah a dır yazan sultanehmet resmini ben çekmiştim duyurulur, ahh ah ne günlerdi ramazandı ...
L Lebbeyk Well-known member 25 Mar 2008 #12 Cevap: (_¸.·'´(_Dini_Resimler_)`'·.¸_) ...yaw hırhızz pozisyonuna düşmiyim şimdi eklerken aklıma gelmedi dini resim diye ekledim Tarihcim oldu bikere affet
Cevap: (_¸.·'´(_Dini_Resimler_)`'·.¸_) ...yaw hırhızz pozisyonuna düşmiyim şimdi eklerken aklıma gelmedi dini resim diye ekledim Tarihcim oldu bikere affet
T Tarihci Marmara Tarih 29 Mar 2008 #16 Cevap: (_¸.·'´(_Dini_Resimler_)`'·.¸_) üstadın insanın zaman mefhumunu düşünmeye iten en çarpıcı sözlerinden biridir bu.. Allah razı olsun..
Cevap: (_¸.·'´(_Dini_Resimler_)`'·.¸_) üstadın insanın zaman mefhumunu düşünmeye iten en çarpıcı sözlerinden biridir bu.. Allah razı olsun..