doğru erkek

nurhadimi

üye Sorumlusu
icon1.gif
Doğru Erkek!..
Kadinin biri kumsalda yürürken ayagi eski bir lambaya takilmis,kadin lambayi kumlarin içinden çikarmis,ovalamis.
Lambadan cin çikmis ve;

-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düsün öyle dile' demis.

Kadin hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çikararak:

-'Bütün dünyada zulmün, savasin, açligin bitmesini istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savasmayi birakmasini, her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermis.

Cin haritaya bakmis ve dehsetle;

- 'Tanri askina Kadin! Bu ülkeler binlerce yildir savasiyorlar. Tamam isimde iyiyim ama o kadar da degil! Bunu yapilabilecegimi sanmiyorum. Baska bir dilekte bulun' diye bagirmis.
Kadin birkaç dakika düsünmüs ve ;

- 'Hayatim boyunca dogru bir erkek bulamadim. Bilirsin; hem ince düsünceli,hem yakışıklı, hem dürüst, hem karizmatik , hem eglenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demis.

Cin derin derin bir iç çekmis:

-Uzat şu haritayi..!!!

smiley36.gif
smiley36.gif
smiley36.gif

Tarihci

Marmara Tarih
:) güldürdün beni

yahu işte o özelliklerin hepsine birden sahip biri düşlemeyin bakın ne kadar zor görüyorsunuz işte :)

nurhadimi

üye Sorumlusu
:) güldürdün beni

yahu işte o özelliklerin hepsine birden sahip biri düşlemeyin bakın ne kadar zor görüyorsunuz işte :)

bence böyle birçokları var imanlı olunca zaten bunları kendi bünyesinde topluyor

çok şükür ben ailemde hep böyle gördüm inşaallah daha sonrasında da RABBİM böylesiyle kerşılaştırır

tüüm ehli iman kızlarını inşaalllah

nurhadimi

üye Sorumlusu
ya maşaallah abilerimiz hep böyle zaten

tövbe tövbe nur talebeleri hep böyleler inşaallah

en güzel örneği babam(tabi benim için)

El_Necm

New member
cevaplari okudum ama bence anlatilan hikayeye uygun cevap bir tane veya iki sanirim bence anlatilan olayin icerigine dikkat edilmeli erkek var olabilir dogru erkek ama her kulun bir eksik tarafi vardir cin hakli bence harita secimi dogru

HüzünYýlý

New member
icon1.gif
Doğru Erkek!..
Kadinin biri kumsalda yürürken ayagi eski bir lambaya takilmis,kadin lambayi kumlarin içinden çikarmis,ovalamis.
Lambadan cin çikmis ve;

-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düsün öyle dile' demis.

Kadin hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çikararak:

-'Bütün dünyada zulmün, savasin, açligin bitmesini istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savasmayi birakmasini, her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermis.

Cin haritaya bakmis ve dehsetle;

- 'Tanri askina Kadin! Bu ülkeler binlerce yildir savasiyorlar. Tamam isimde iyiyim ama o kadar da degil! Bunu yapilabilecegimi sanmiyorum. Baska bir dilekte bulun' diye bagirmis.
Kadin birkaç dakika düsünmüs ve ;

- 'Hayatim boyunca dogru bir erkek bulamadim. Bilirsin; hem ince düsünceli,hem yakışıklı, hem dürüst, hem karizmatik , hem eglenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demis.

Cin derin derin bir iç çekmis:

-Uzat şu haritayi..!!!

smiley36.gif
smiley36.gif
smiley36.gif

çok komik emeğinize sağlık

mihrimah

Talebe
Evet gerçekten çok komik. Hiçkimse 4/4 olamaz olursa zaten imtihanın ehemmiyeti olurmu?
Ablalardan biri eşine demiş ki;
(Tabi evlenmeden önce görüşme esnasında)
Ben eşimin Hz. Ebubekir gibi sıddık olmasını isterim, Hz. Osman gibi haya sahibi olmasını isterim, Hz. Ali gibi vs..sözüne devam ederken abi sözü kesmiş ve Mübarek insan Allah bile bu özellikleri farklı farklı kişilerde tayin etmiş sen hepsini bende istiyorsun...demiş....

nurhadimi

üye Sorumlusu
Evet gerçekten çok komik. Hiçkimse 4/4 olamaz olursa zaten imtihanın ehemmiyeti olurmu?
Ben eşimin Hz. Ebubekir gibi sıddık olmasını isterim, Hz. Osman gibi haya sahibi olmasını isterim, Hz. Ali gibi vs..sözüne devam ederken abi sözü kesmiş ve Mübarek insan Allah bile bu özellikleri farklı farklı kişilerde tayin etmiş sen hepsini bende istiyorsun...demiş....

:D:D:D:D:D:D:D:D

ayyyy çok güzel di yaaa

HAFIZ

Well-known member
dememişmi abi; hz fatıma r.a gibi hanım olana tüm ümmetin güzel hasletleri feda olsun:)

mihrimah

Talebe
dememişmi abi; hz fatıma r.a gibi hanım olana tüm ümmetin güzel hasletleri feda olsun:)

:) sorduk tabi biz abi böyle demedi mi falan diye ama diyemedi dedi:))))))

Şaka bir yana kişi her zaman himmetini ali tutmalı değilmi? Karşı tarafın isteği normaldir kaşına, gözüne, boyuna posuna, vs. söz yokki. Muhabbet kişilikten yana belki Onlar gibi olamaz ama yaklaşabilir.A Burada hemcinsimi tutmuyorum kişisel fikrimi sunuyorum. Allah mesud etsin.Hizmetleri daim olsun inş. ikiside yurt dışında görev yapıyorlar....Allah yar ve yardımcıları olsun...