hayırlı ömürler
N nuriye Well-known member 22 Ağu 2009 #22 dogum günün kutlu olsun kardesim allah hayirli ömür nasip etsin .
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 22 Ağu 2009 #23 gec kaldim galiba,rabbim hayirli saglikli omurler nasip etsin insAllah :gül:
L Leyli_Efruz Well-known member 23 Ağu 2009 #24 :048::048:Allah razı olsun herkese bu güzel dilekleriniz için Rabbimin yolundan ayrılmayan bi yol olur inş. bundan sonraki hayatım.:048::048: Rabbim her daim yar ve yardımcımız olsun :U::U::U: :U::U::U: :gül::gül::gül: Teşekkürler forumun güzel üyeleri:gül::gül::gül:
:048::048:Allah razı olsun herkese bu güzel dilekleriniz için Rabbimin yolundan ayrılmayan bi yol olur inş. bundan sonraki hayatım.:048::048: Rabbim her daim yar ve yardımcımız olsun :U::U::U: :U::U::U: :gül::gül::gül: Teşekkürler forumun güzel üyeleri:gül::gül::gül:
N NURSİMA Well-known member 23 Ağu 2009 #25 Yeni yaşınız hayırlı olsun ...RABBİM hakkınızda herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşaALLAH... RABBİM sevdiklerinizle ve yakınlarınızla sağlıklı,huzurlu ,mutlu ve hayırlı ömürler nasip etsin...
Yeni yaşınız hayırlı olsun ...RABBİM hakkınızda herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşaALLAH... RABBİM sevdiklerinizle ve yakınlarınızla sağlıklı,huzurlu ,mutlu ve hayırlı ömürler nasip etsin...