Dört Kafadar

Sergerdan

Well-known member
20070612411332118163753wk2.jpg

Sol baştan Mihrace,Özge,Hasret ve İllailayh ;D

En akıllısı fezapilotuymuş,çıkmamış oraya. :laugh:

Sergerdan

Well-known member
Ne mutlu bana o zaman,Allah iki cihanda yüzünüzü güldürsün :laugh: :angel:

Şimdilik ben kaçtım forum size emanet :angel:

illailayh

Active member
çok güzel yaa saol abi..sende olmasan kim moral vercekti bize:( ALLAH razı olsun senden..bizi güldürdün ya sende hiç üzülmeyesin inş..

FaKiR

Meþveret Bþk.
Şualar ' Alıntı:
hadi ya fezapiloto benim icin bir hatim cıkarsın dedi birde 100 milyon şulalara yollasın dedi ;D
valla tam icimden yapayim demistim ammmaaaaa yine nickimi yanlis yazmissin be kardesim, :embarrassed:nedir benim senden bu cektigim :(

hasret

Well-known member
fezapilotu ' Alıntı:
valla tam icimden yapayim demistim ammmaaaaa yine nickimi yanlis yazmissin be kardesim, :embarrassed:nedir benim senden bu cektigim :(

he ya ;D asıl benim senin nicknden cektiğim nedir,ne olur değiştir şunu yada ben sana fezapilatu diyem sen paraları gönder ;)

FaKiR

Meþveret Bþk.
Şualar ' Alıntı:
he ya ;D asıl benim senin nicknden cektiğim nedir,ne olur değiştir şunu yada ben sana fezapilatu diyem sen paraları gönder ;)
simdi ben seni oldursem yeri degilmidir sualar, :O ^o) bak YINE YANLIS YAZMISSIN :(
T@Lh@ abiye soyliyecem degissin FEZASÖFÖRÜ yapsin :angel: :angel:

hasret

Well-known member
fezapilotu ' Alıntı:
simdi ben seni oldursem yeri degilmidir sualar, :O ^o) bak YINE YANLIS YAZMISSIN :(
T@Lh@ abiye soyliyecem degissin FEZASÖFÖRÜ yapsin :angel: :angel:

ya avllahi ne hikmetse bi türlü doğru yazamadım:) neyse sen yine bana parayı gönder,bak sonra hasretin ruhu yakamı bırakmıyor?
babamın hesap nosunu veremmi,benim yokta:(