Dört Kafadar

FaKiR

Meþveret Bþk.
Şualar ' Alıntı:
ya avllahi ne hikmetse bi türlü doğru yazamadım:) neyse sen yine bana parayı gönder,bak sonra hasretin ruhu yakamı bırakmıyor?
babamın hesap nosunu veremmi,benim yokta:(
hayrola sualar senle ilahilayh sakladigim altin kûpûnû gordunuz ne :D, ne onune gelen benden para istiyor ^o) :O

illailayh

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
İllailayh bunu bir ara şehre indiginde tek çekilmiş :angel:

love95kl9.gif

zorla çekiom kalbi kimin acep ;D yani kiminse yazık valla :p

hasret

Well-known member
fezapilotu ' Alıntı:
hayrola sualar senle ilahilayh sakladigim altin kûpûnû gordunuz ne :D, ne onune gelen benden para istiyor ^o) :O

Hadi ya, bak hele neler cıktı ortaya...ya kardeşim dünya malına fazla ehemmiyet vermemk lazım hem uhuvvet sırrıyla senin neyin varsa benim. hadi gel paylaşak:),_________________________________________________
illailayh ' Alıntı:
zorla çekiom kalbi kimin acep ;D yani kiminse yazık valla :p

ilailayh senlen bişey yapcaktık kayboldun ortadan,hakkını erteliyorum:)

illailayh

Active member
fezapilotu ' Alıntı:

şuaları bilmem ama ben yemek sözümü aldım mislandda :p gerisinide orda hallederik :angel:_________________________________________________
Şualar ' Alıntı:
Hadi ya, bak hele neler cıktı ortaya...ya kardeşim dünya malına fazla ehemmiyet vermemk lazım hem uhuvvet sırrıyla senin neyin varsa benim. hadi gel paylaşak:),_________________________________________________

aa evet yaa çıkmak zorunda kalmıştım affen:):)yarın inşallh

hasret

Well-known member
illailayh ' Alıntı:
şuaları bilmem ama ben yemek sözümü aldım mislandda :p gerisinide orda hallederik :angel:_________________________________________________

Burda olsam inş ;)

bende yemek isterim ama AĞRIDA ;D

FaKiR

Meþveret Bþk.
Şualar ' Alıntı:
illailayh ' Alıntı:

:O :O :O :O :O
forumu cingenler basmis ;D ;D
caniniz sagolsun sizdenmi degerli dunya mali gelin paylasalim ne varsa_________________________________________________
Şualar ' Alıntı:
Burda olsam inş ;)

bende yemek isterim ama AĞRIDA ;D
yaza tum forum Elaziga gelirsiniz,ilahilayhin dugununde yemekler benden soz, :p

illailayh

Active member
fezapilotu ' Alıntı:
:O :O :O :O :O
forumu cingenler basmis ;D ;D
caniniz sagolsun sizdenmi degerli dunya mali gelin paylasalim ne varsa_________________________________________________yaza tum forum Elaziga gelirsiniz,ilahilayhin dugununde yemekler benden soz, :p

beni yaza everiosun ama kimle tanıstırmadın hala:):)

hasret

Well-known member
fezapilotu ' Alıntı:
valla orasini bilmem artik,ben yaza bi dugun isterim,ilahilayhi gonderemezsem mecbur sen gideceksin sualar
ya herkesin beni evlendirme merakına bi türlü anlam veremiyorum,bu noktada bi sen eksiktin fezapilotu,ama coook beklersin ;D
Gel biz seni verek ;D

hasret

Well-known member
aa ilailayh şaka yaptım yahu sen 3 aya kalmaz evlenirsin :O

fezapilotu bak beni sinir etme nickni yanlış yazarım ha :mad:
neyse yemekten vazgectim,sen paralardan haber ver ;D

illailayh

Active member
Şualar ' Alıntı:
aa ilailayh şaka yaptım yahu sen 3 aya kalmaz evlenirsin :O

fezapilotu bak beni sinir etme nickni yanlış yazarım ha :mad:
neyse yemekten vazgectim,sen paralardan haber ver ;D

aboo çingeneydim şimdilikte evlilik meraklısı dicekler:):) rezil ettiniz beni aleme:(:( ben daha kücücük bir usagumm daa cok ayıp sizi esefle kınıyoyummm :p :p ;D