dostuma

þeyda

Active member
senle yaptıklarımız kitaplara sığmaz canım dostum dava kardeşim şiir senin için...

YALNIZ GECMEK

Aynı yoldan yalnız geçmek var bir gün
Ne elini tutan bir anne eli
Ne omuzlarında sımsıcak bir kol
Adımların her sefer daha yorgun

Bir bahar dalının ardında deniz
Ve…gökyüzü dupduru mavi
Ne var ki…Lacivert olmuş pempeler
Gözlerin ufalmış,bakışın durgun

Yalan yolların paralel gittiği
Kimbilir bu kaçıncı dönemeçte
En son defa kesişecek yolumuz
Yüreğin en büyük gerçeğe vurgun

Belki dost sandığın eller üstünde
Ve…gelişin kadar habersiz,sessiz
Hatta büyük bir törenle…ne çıkar
Başlamadan önce en büyük sorgun

(CANIM DOSTUM VE İNŞALLAH AHİRET KARDEŞİM ÖZNUR ŞENTÜRK’E İTHAFEN YAZILDI….Seni çooooook seviyorum)

Eyvàh!

Talebe
tamam simdi siir cikti gece size yazmadan once Adolf Hitler in resmi vardi defalarca kapatip yeniden actim ayni resim sabah baktim yine oyle neyse sorun herneyse duzelmis
hakkinizi helal edin.

Eyvàh!

Talebe
uykusuz bilgisayar başına oturmayın:017:....:027:
uykusuz oldugumu kim soyledi :dft008: dusunun bir diyelim rahatsizsiniz:020: 8 de uyuyakaldiniz:039: gece kalkma ihtiyaci duydunuz sonra uykunuzun olmadigini dusunerek birseyler okumayi uygun gordunuz ve tevhid geni actiniz basladiniz yeni konulari gozden gecirmeye ve boyle bir tabloyla karsilastiniz bir hata oldugunu dusunerek yazma geregi duydunuz :022:

birkac gundur zaten site sorunlu once sisteme giriste problem yasiyordum 2,3 gundurde beyaz sayfalar vs..

su an bile ayni sorunu Gunahi ve tevbeyi gizleme baslikli konuma seyda kardes aynisini gondermis actim eklentiyi bende cikan budur

Windows dispose des informations suivantes sur ce type de fichier. Cette page vous permet de trouver le logiciel nécessaire pour ouvrir votre fichier.

Type de fichier : Document Microsoft Office Word 97 - 2003
Extension de fichier: .doc
Description: Créez des lettres, des rapports et d'autres documents avec le Traitement de texte Works

Vous avez des questions ? Consultez le Forum Aux Questions..

Copyright © 2008 Microsoft Corporation. Tous droits réservés. Conditions d'utilisation | Disability/accessibility | Confidentialité

neyse... :005:
dusunmeye devam:023::027: