Dua Hattı :)

Garib

Well-known member
‘Allahım! Hâlde ve gelecekte bildiğim ve bilmediğim bütün iyilikleri senden ister, bildiğim ve bilmediğim hâlde ve gelecekte bütün kötülüklerden sana sığınırım.
Allahım! Cenneti ve Cennete götürecek söz ve işleri senden ister, Cehennemden ve Cehenneme sürükleyecek söz ve hareketlerden sana sığınırım.
Allahım! Kulun ve Resûlün Muhammed sallâllahü aleyhi ve sellemin senden istediği hayır ve iyilikleri senden ister ve sana sığınıp ilticâ ettiği (kötülüklerden) her şeyden ben de sana sığınırım.
Allahım! Benim için ve burada dua isteyen ösellikle gülserberbeti ağabeyim hakkında takdir ettiğin herşeyin sonu hayır olmasını senden, senin merhametinden dilerim. Ey merhamet edenlerin en merhametlisi!”
amin amin amin amin :)

GuLSerbeti

Well-known member
‘Allahım! Hâlde ve gelecekte bildiğim ve bilmediğim bütün iyilikleri senden ister, bildiğim ve bilmediğim hâlde ve gelecekte bütün kötülüklerden sana sığınırım.
Allahım! Cenneti ve Cennete götürecek söz ve işleri senden ister, Cehennemden ve Cehenneme sürükleyecek söz ve hareketlerden sana sığınırım.
Allahım! Kulun ve Resûlün Muhammed sallâllahü aleyhi ve sellemin senden istediği hayır ve iyilikleri senden ister ve sana sığınıp ilticâ ettiği (kötülüklerden) her şeyden ben de sana sığınırım.
Allahım! Benim için ve burada dua isteyen ösellikle gülserberbeti ağabeyim hakkında takdir ettiğin herşeyin sonu hayır olmasını senden, senin merhametinden dilerim. Ey merhamet edenlerin en merhametlisi!”
amin amin amin amin :)

Allah razi olsun husrev kardesim... guzel otesi duana gonulden aminnn :)

huve

Well-known member
Allah razi olsun... yakaris dundu; bugun icindi :)...
ama siz yinede edin. zira, donem sonu yakin..daha zor isler bekliyor... :rolleyes: dediginiz gibi huve dua herzaman lazim...:)
Dua ile ins..

Hay Allah razı olsun.. :)
bu dönem sonu hepimiz için zor geçecek sanırım..
herkes gibi duaya muhtaç olanlardan biri de benim,
Rabbim işlerimizde muvaffak etsin..

Lebbeyk

Well-known member
dua3333ty4.png

amin

GuLSerbeti

Well-known member
kardesler forumdan cikis yapip 20 gun ugramamayi dusunuyorum... yoksa bu okul bitmeyecek gibi.. :(:(:(
Hakkinizi helal edin...
lutfen dualarda unutmayin...
Allah'a emanet olun...

huve

Well-known member
kardesler forumdan cikis yapip 20 gun ugramamayi dusunuyorum... yoksa bu okul bitmeyecek gibi.. :(:(:(
Hakkinizi helal edin...
lutfen dualarda unutmayin...
Allah'a emanet olun...

Gülşerbeti tamamen uğramamak değil belki ama dediğin gibi daha aza indirmek lazım bazen..
Biz biraz mahrum kalacağız güzel ve önemli yazılardan, bilgilerden.. ama olsun :)
Özellikle sınav v.s. dönemlerinde katlanmak lazım. :)
Rabble kal... Rabbim yardımcın..

huve

Well-known member
Allah yardımcınız olsun ya çok zor..İnşaallah biter ne diyeyim..

Şey bana da dua edin bu dönem hiç 100 alamadım...:p

hayatımda 100 aldığımı hatırlamıyorum, belki ilkokulda :)
üniversitede dört yıl boyunca sadece bir dersten A aldım sanırım
içler acısı evet ama gülünç :)
Yine de bu konuda dua istiyorsanız edelim kardeşim, sizin gibiler olmalı tabi :) biz güzel temsil edemedik, siz edin inş...

bikes

Member
hayatımda 100 aldığımı hatırlamıyorum, belki ilkokulda :)
üniversitede dört yıl boyunca sadece bir dersten A aldım sanırım
içler acısı evet ama gülünç :)
Yine de bu konuda dua istiyorsanız edelim kardeşim, sizin gibiler olmalı tabi :) biz güzel temsil edemedik, siz edin inş...

inşaallah şey arada bir alıyoruz işte :) Amma biraz daha çalışsak neler yapacağızda biraz tembellik var...:p biraz da nazar..

ya enaniyete bak bende ki...

huve

Well-known member
inşaallah şey arada bir alıyoruz işte :) Amma biraz daha çalışsak neler yapacağızda biraz tembellik var...:p biraz da nazar..

ya enaniyete bak bende ki...

Sürekli 100 alıyorsan arada sırada enaniyet hakkın :)
şimdi bir nazar da benden, herkese söyleme o halde kardeşim :)
Acep benim durumum da mı nazarla alakalı, diyorumya bir ara 100 alıyorduk :)
Şaka bir yana en iyi şekilde muvaffak ol Rabbin inayetiyle...
Daha iyi olsun diyeceğim ama 100 en yüksek not hala değil mi MEB'de :)

GuLSerbeti

Well-known member
Gülşerbeti tamamen uğramamak değil belki ama dediğin gibi daha aza indirmek lazım bazen..
Biz biraz mahrum kalacağız güzel ve önemli yazılardan, bilgilerden.. ama olsun :)
Özellikle sınav v.s. dönemlerinde katlanmak lazım. :)
Rabble kal... Rabbim yardımcın..

dogru soyluyosun huve.. bende dusundum.. tasindim...
okulu bitirmek icin forumdan uzak kalmanin anlamsiz olduguna karar verdim...:D :p

mezuniyeti erteledim bi donem..hayirlisi ins..:eek:

huve

Well-known member
dogru soyluyosun huve.. bende dusundum.. tasindim...
okulu bitirmek icin forumdan uzak kalmanin anlamsiz olduguna karar verdim...:D :p

mezuniyeti erteledim bi donem..hayirlisi ins..:eek:

Forumda mesajını görünce şaşırdım, alışmıştık biz böyle :D
Ciddi misin, uzadı mı yani şimdi?
Hayırlısı tabii, belki de uzamaz
En çok uzama ihtimali yüksek olan bendim :)
ama şimdi tek ders sınavına gireceğim,
okul uzuyor derken, mezun oldum gibi bir şey :)
bakalım Mevlam görelim neyler....