dünyanın altın oran noktası !

aciz-imutlak

Active member
kelimeler rabbimi anlatmaya yetmez. izleyin ve görün

3414223

[vimeo]3414223[/vimeo]

guftepira

Well-known member
kardeşim allah razı olsun,

muhteşem, mükemmel bir çalışma devamını hakikatten merakla bekliyoruz..

bu altın oran mevzusunu evveldende biliyorduk lakin kabenin bu hususiyetini burda öğrendik.

grafik, tasarım vede anlatım çok güzel..
inşallah bu yapımın tamamını izlemek nasib olur.

ebrar172

Talebe
ebrar kardeşim çok teşekkür ederim a.r.o
yalnız bunu nasıl yaptığını anlatırsan inan daha çok dua ederim:003:

yaparken kolayda anlatabilirmiyim bilmiyorum ama deneyeyim...

vimeoda seyrettiğiniz videonun kenarında embed yazar...

öncelikler videoyu ekleyeceğiniz sayfaya
["vimeo"]["/vimeo] tırnak işaretleri olmadan yazacaksınız siz bunu ben video çıkmasın diye tırnak işareti koydum...
işte bu ikisini yazın sonra arada ikisinin arasında ki boşluga vimeodan kopyaladığınız embed'i koyun...çok uzun bir yazı kod kopyalanacak...orada bir numara var sadece o numarayı bırakıp gerisini silin...

["vimeo"]001230["/vimeo]
gibi yani...örnek...
unutmayın tırnak işaretleri olmayacak...

anlatamadım ya bir deneyin belki olur...
olmazsa Ahsen anlatır birde onun ihtisası bu konular...:)

yok anlatamadım yahu Ahsen acil buraya bekleniyorsunuz...

ebrar172

Talebe
yaparken kolayda anlatabilirmiyim bilmiyorum ama deneyeyim...

vimeoda seyrettiğiniz videonun kenarında embed yazar...onu kopyala yapın önce...

öncelikler videoyu ekleyeceğiniz sayfaya
["vimeo"]["/vimeo] tırnak işaretleri olmadan yazacaksınız siz bunu ben video çıkmasın diye tırnak işareti koydum...
işte bu ikisini yazın sonra arada ikisinin arasında ki boşluga vimeodan kopyaladığınız embed'i koyun...çok uzun bir yazı kod kopyalanacak...orada bir numara var sadece o numarayı bırakıp gerisini silin...

["vimeo"]001230["/vimeo]
gibi yani...örnek...
unutmayın tırnak işaretleri olmayacak...

anlatamadım ya bir deneyin belki olur...
olmazsa Ahsen anlatır birde onun ihtisası bu konular...:)

yok anlatamadım yahu Ahsen acil buraya bekleniyorsunuz...

şu yazdığımı bir okuyun ve deneyin bakalım olacakmı unutmayın kopyaladığınız embed'in sadece numaraları kalacak gerisini sileceksiniz...

aciz-imutlak

Active member
bak oldu işte kendine haksızlık etme gayet kısa ve net anlatmışsın.allah sizlerden razı olsun kardeşim! unutmadan bide dua sözüm vardı

kardeşlerimin gönüllerine genişlik ver ya rabbim. işlerini kolaylaştır. dillerindeki tutukluğu çöz. taki sözlerini iyice anlasınlar. Allahım kainatın yaratılış sebebi iki cihan serveri habibinin (s.a.v.) senin katındaki sırrı ve onun sana doğru manevi seyri hürmetine kardeşlerimin korkularını emniyete çevir. hatalarını affet. üzüntü ve hırslarını gider. onları senin yoluna sevket. onları nefislerine düşkün hisleriylede senden ayrı düşmüş kılma aminnnnnnn!