Dünyanin en zehirli yedi canlisi

Merih

Well-known member

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

009.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Tarihci

Marmara Tarih
150 insanı 2 cm lik bir kurbağa öldrebiliyor,, Allah bunu sırf ne kadar aciz olduğumuzu anlamammız için yaratmıştır belkide..

imam ı azam ın da bulunduğu bir yemekte halife nin yüzüne sinek konar halife eliyle vurmak ister ama kaçırır ve yüzüne patlar tokadı, ikinci kez sinek konar yüzüne halife tekrar eliyle yüzüne vurur ama kaçırır sineği. halife bunun üzerine derki, imam ı azam a bakarak Rabbim şu sinekleri yaratmasa olmaz mıydı.. veya neden yaratmış der gibi bişey der..

imam ı azam da derki, ey halife işte seni sana bir sinekle tokatlattırarak acizliğini gösterir..

Merih

Well-known member
bi yerde okumuştum türkiyede yaşıyan yılların %70 i idi sanırım zehirsizdir diye şuan türkiyede yaşıyan en zehirli yılan türü Viper (Engerek) ve mısır kobrası... Mısır kobrası şuana dek sadece 2 defa Şanlıurfa civarında görülmüş bu yılan onun dışında türkiyede yaşıyan pek tehlikeli bir yılan türü yok

SaYa

Well-known member
bi yerde okumuştum türkiyede yaşıyan yılların %70 i idi sanırım zehirsizdir diye şuan türkiyede yaşıyan en zehirli yılan türü Viper (Engerek) ve mısır kobrası... Mısır kobrası şuana dek sadece 2 defa Şanlıurfa civarında görülmüş bu yılan onun dışında türkiyede yaşıyan pek tehlikeli bir yılan türü yok

çok rahatladım :D:D töbe ya ben zehirli die korkmuyorum ki bir sürü zehirli sürüngen var hiç korkmam ama bunlaradn korkuyorum :(