DURSUN ALİ ERZİNCANLI

hknco

Well-known member
DURSUN ALİ ERZİNCANLI ALLAH CC EBEDEN RAZI OLSUN

Habibullahı sevmek Bedir
[youtube=425,350]8RbhkWvxT2s[/youtube]
[youtube=425,350]OHXHk5yIKzw[/youtube]​
Gelseydin sen yoktun
[youtube=425,350]dqnPiWyfb4w[/youtube]
[youtube=425,350]2rrfNgr3luM[/youtube]​

40 Yaşındasın 52 Gün vardı

[youtube=425,350]FmqrnVqrwR4[/youtube]
[youtube=425,350]4fWwABw-NUc[/youtube]​

Uhud Onlar

[youtube=425,350]UXYiM_gC0Hk[/youtube]
[youtube=425,350]0AP95iAqArY[/youtube]​
Ashab-ı Muhammed Asırlık şiir

[youtube=425,350]4hmSgWdP4V0[/youtube]
[youtube=425,350]lKZ8MRRMecw[/youtube]​

Delailin Nur Sevgili kasidesi

[youtube=425,350]Dwmp5o3x_O8[/youtube]
[youtube=425,350]66gtPgbiWkI[/youtube]​

Dua ediniz abiler Allah cc razı olsun​

FaKiR

Meþveret Bþk.

Ama sen günahkarların umudusun
Temizle beni ya resulallah!

Mescid-i nebevi'de gördüm
Mübarek sözlerinden birini süsleyip duvara asmışlar:
"benim şefaatim, ümmetimden büyük günahları olanlar için."
Buyurmuşsun
İçimde her şey üşür
Rüzgar üşür
Yağmur üşür
Dua üşür
Melekler üşür
Isıtırsan bir sen ısıtırsın
Medine'ye akan nur gibi ak kalbime
Ey ban u cihan
Yorgunum
Güçsüzüm
Çaresizim
Sen çaresizlerin yardımcısısın

super olmus ya,Allah razi olsun,,,,

hknco ' Alıntı:
HASKLJN LKADJA JLJASŞOJDF ŞLKAJ
:angel: :angel: hgsqjhdg sqjdhks qjhdkjs ;jksdksq :angel:
bu arada imza da super olmus :angel: .)

hknco

Well-known member
yukarıya bka mübarek abim bir tanesini koydum bakayım dedim sayfada nasıl duruyor diğerlerini de ona göre ekledim ...

Garib

Talebe
hknco ' Alıntı:
yukarıya bka mübarek abim bir tanesini koydum bakayım dedim sayfada nasıl duruyor diğerlerini de ona göre ekledim ...
maşallah ağabey pek güsel duruyo oyoyoy ne güsel ardarda ama men yatcam yarın bakcem artıkın :D

FaKiR

Meþveret Bþk.
hknco ' Alıntı:
hmmmmmmmmm tamam tamam anladim,whatladigimda gerisini gormemistim :)
cok eklemissin be abim,neyse digerlerinide baska bigun dinleriz,:)
selam ve dua ile

hknco

Well-known member
DURSUN ALİ.... (katregül)

katre gül bana dua et ... senin teşekkürüne bu kadar gül yetmez ama inşallah bunların hepsinin sana lisanları ile teşekkür ettiklerini varsay :) ALLAH cc emanet ol ...

Garib

Talebe
hknco ' Alıntı:

katre gül bana dua et ... senin teşekkürüne bu kadar gül yetmez ama inşallah bunların hepsinin sana lisanları ile teşekkür ettiklerini varsay :) ALLAH cc emanet ol ...
ağabey sen bana niye tesekkür edmedin beni beğenmiyonmu :p
yok saka saka iki tanesini izledim vaktim yoktu babam hastası bu ağabeyin cok seindirik oldu Allah razı olsun .
he bide dua etti söleyim hepsini birarada bulduya hehe hemen ağlar benim babam yasık sana dediki kızsa bu kardeşim mübarek birine hatun olsun erkekse hayırlı bir hatuna efendi olsun cok seindi dedim söleim Allah razı olsun :D

hknco

Well-known member
ağabey Allah cc hamdolsun bende Elhamdülillah başımızda bir mübarek var ... İnşallah sonumuzda hayır olsun. İnşallah abim daunıza hakikaten çok ihtiyacım var güllere gelince katregül gibi sizlerde aynısınız ben için ...

Garib

Talebe
hknco ' Alıntı:
ağabey Allah cc hamdolsun bende Elhamdülillah başımızda bir mübarek var ... İnşallah sonumuzda hayır olsun. İnşallah abim daunıza hakikaten çok ihtiyacım var güllere gelince katregül gibi sizlerde aynısınız ben için ...
amin olsun hehe bi ağabeyi daha kaybettik giden gider kalan sağlar vakıf olsun men gibim :p

hknco

Well-known member
''cenab-ı hakka vasıl olacak tarikler pek çoktur. bütün hak tarikler kur'an'dan alınmıştır. fakat tarikatlerin bazısı bazısından daha kısa, daha selametli, daha umumiyetli oluyor. o tarikler içinde, kasır fehmimle kur'an'dan istifade ettiğim acz ve fakr ve şefkat ve tefekkür tarikıdır. evet, acz dahi, aşk gibi, belki daha eslem bir tariktir ki, ubudiyet tarikıyla mahbubiyete kadar gider. fakr dahi rahman ismine isal ... gibi, belki daha keskin ve daha geniş bir tariktir ki, rahim ismine isal eder. hem tefekkür dahi, aşk gibi, belki daha zengin, daha parlak, daha geniş bir tariktir ki, hakim ismine isal eder. şu tarik, hafi tarikler misillü, "letaif-i aşere" gibi on hatve değil; ve tarik-ı cehriye gibi "nüfus-u seb'a," yedi mertebeye atılan adımlar değil; belki dört hatveden ibarettir. tarikatten ziyade hakikattir, şeriattır. yanlış anlaşılmasın; acz ve fakr ... veya halka göstermek demek değildir. şu kısa tarikın evradı, ittiba-ı sünnettir; feraizi işlemek, kebairi terk etmektir.

Sünnet yolunda olmakta lazım değil mi ... :'( _________________________________________________diyebilirsin konu ile pek alakasız ama işarı olarak okursan çıkar :) ama tabi fedakarlık bam başka bir şey ... var mı senin vakıf abin ?

Katregül

Member
hknco ' Alıntı:

Sana zulmedeni affet. Sana küsene git, sana kötülük yapana iyilik yap! Aleyhine de olsa hakkı söyle!
KÜTÜB-İ SİTTE/5803

Peki bu kadar büyük teşekküre ben nasıl mukabele edecem?HKNCNO abi Allah senin uhrevi hayatını güllük gülistan eylesin