Ebrar172 Hocamızın Babası İçin Dualarınızı Bekliyoruz!...

ebrar172

Talebe
Allah hepinizden razı olsun inşaAllah,
babam gerek hastanede iken gerek vefatında ve vefatından sonra cismen, ruhen her daim yanımızda olan dostlarımıza O'nun rızasını almak nasib olsun..zor günlerimizde yalnız bırakmayan, dostların maneviyatına desteğine bizi mazhar eyleyen Rabbime binlerce kez şükür...ve kaldığımız hastanelerde ki kardeşten yakın doktorlarımıza, hemşirelemize ellerinden gelenin bin misli fazlasını yaptıkları bizlere kendi aileleri gibi davrandıkları var güçleriyle yaşatmak için uğraştıkları kısacası herşey için müteşekkiriz..babam vefat ettiği sabah bizlerden helallik isteyen gözleri dolan insan evladı insan doktorlardan bahsediyorum, Allah ebeden razı olsun onlardan...
Amin....

Elbet Rabbim en hayırlısını bilendir, kaldıramayacağımız yük yüklemez
O'ndan geldik O'na döneceğiz Yaradan yüz akıyla dönenlerden eylesin...
duamız onca acı onca sıkıntı varsa günahlarına kefaret olsun babamın
kabrinde huzur bulsun merhametle kuşatılsın inşaAllah...

Selamenveddua...

iyinesil

Talebe
Dönüş O'nadır...
İnsan bir yolcudur...
Ne mutlu bu yolculukta kandan irinden deryaları aşmayı azmedip,dikenlere taşlara çakıllara takılıp kalmadan
O'na fıtrat üzre dönebilenlere...
Sabır diliyorum...Allah rahmetiyle yarlığasın...

dost suzan

Yeni Üye
Avustralyadan yaziyorum Saat sabahin 1. Az evvel risalei nur sohbetinden geldim. konumuz Bismillahirrahmanirrahiym idi.

Besmele her hayrin basidir.
Cok buyuk, tukenmez bir kuvvet
Bitmeyen bereket
Mubarek bir definedir.

Besmeleyi suurlu ve bilincli bir sekilde soylersek Rabbimin izniyle herseyimiz rast gider insaallah. Bismillah dedikce acizligimin, fakirligimin farkinda olmam ve bunu hissetmem, gormem lazim. korkularimi emniyete ceviren, ihtiyaclarimi gideren Rabbimin adini herseyde hatirlamam lazim.

Benim herkesten ricam Besmeleyi okurken bilincli ve kalben hissederek okuyalim. kaliplasmis bir sekilde degil insaallah.