einstene TASDİK ETTİRDİM

Şualar ' Alıntı:
ECMAİN.GÜLŞERBETİ KISKANDIRIYORSUN VALLAHİ BEN ARAPCA ÖĞRENMEK İSTİYORUM :'(
insaAllah ogrenirsin Sualar kardesim, benim bilgim bulundugum ulkenin getirdigi mecburiyetten... ogrenmesi cok zevkli ve kolaydir arapcayi..
avatarimin altina not dusmustum; Men talebe ve cedde, vecede! (kim ister ve calisirsa bulur)...
Sende istemek kismi tamam, gerisini getirmek nasib etsin Mevla, ve firsatlar ihsan etsin ins..amin

Sende Talebelik ve Sakirdlik konusunda imrendiriyorsun, MasaAllah :)
Allah'a emanet..

hasret

Well-known member
GuLSerbeti ' Alıntı:
insaAllah ogrenirsin Sualar kardesim, benim bilgim bulundugum ulkenin getirdigi mecburiyetten... ogrenmesi cok zevkli ve kolaydir arapcayi..
avatarimin altina not dusmustum; Men talebe ve cedde, vecede! (kim ister ve calisirsa bulur)...
Sende istemek kismi tamam, gerisini getirmek nasib etsin Mevla, ve firsatlar ihsan etsin ins..amin

Sende Talebelik ve Sakirdlik konusunda imrendiriyorsun, MasaAllah :)
Allah'a emanet..

Men talebe ve cedde, vecede! (kim ister ve calisirsa bulur)... hay Allah senden razı olsun bu cümleyi şener abinin bir dersinde duymuştum, ama manasını söylememişti,cook merak etmiştim,sayende öğrendim :) Ben sizleri coook seviyorum kardesim ya :)

''

Şualar ' Alıntı:
Men talebe ve cedde, vecede! (kim ister ve calisirsa bulur)... hay Allah senden razı olsun bu cümleyi şener abinin bir dersinde duymuştum, ama manasını söylememişti,cook merak etmiştim,sayende öğrendim :) Ben sizleri coook seviyorum kardesim ya :)

emin olmak icin sozuge baktim...cedde tam kelime manasiyla ciddiyetten geliyor, ve bir sey hakkinda ciddi olmak, ciddiyetle cabalamak olmasi lazim..
masaAllah sende epey zekisin, neyi kimden duydugunu hatirliyorsun.. ;)
bizde sizleri seviyoruz elh. muhabbet fadailerine dahil etsin Rabbim bizleri..amin.

Garib

Talebe
busima_ ' Alıntı:
est. ne haddimize :D ama ıste ayrıntılara takılırım huyum kusurun :D

tekrar acıklayım eınstene degıl eınsteın :)
öle deil akıllım adama yane einste'ne demek icin üf ya :(_________________________________________________
Şualar ' Alıntı:
Kardeşim merak etme dedim ya,talha abi bulamazsa ben size bulucam.
şualar ağabey sana tebrik yazdıydım yok olmuş tekrar hayırlı olsun tam isabet bir yönetici sevindim :)_________________________________________________hadin ben yatıom Allah rahatlık versin bana bide akıl fikir versin..amin s.a :p

hasret

Well-known member
h.altınbaşak ' Alıntı:
öle deil akıllım adama yane einste'ne demek icin üf ya :(_________________________________________________şualar ağabey sana tebrik yazdıydım yok olmuş tekrar hayırlı olsun tam isabet bir yönetici sevindim :)_________________________________________________hadin ben yatıom Allah rahatlık versin bana bide akıl fikir versin..amin s.a :p

a.s sağol abi,sizin talebe olmanız daha büyük şeref...

busima_ ' Alıntı:
inş kısa zamanda olsunda 3 aydır sohbetlere gıtmemek ızdırap benım ıcın...
Bunun ızdırabını cekmen ne güzel kardeşim,inş kavuşursun derslere...

FaKiR

Meþveret Bþk.
_ahmet_ ' Alıntı:
abi orada E ye geçmesinin nedeni Einsteinin izafiyet teorisinden kaynaklanıyor. Düzeltme yapmışlar o kısmı geçmişler formul şu E=mc2, E=enerji :D
ooo fizikci abilerimiz de varmis aramizda ,masallah :)