illailayh ' Alıntı:hımm sende bi atakta bulunup zekiligini yada gözsüacıklıgını ispatlıcan hee ;D ;D zekice tamm![]()
est. ne haddimize
tekrar acıklayım eınstene degıl eınsteın
illailayh ' Alıntı:hımm sende bi atakta bulunup zekiligini yada gözsüacıklıgını ispatlıcan hee ;D ;D zekice tamm![]()
insaAllah ogrenirsin Sualar kardesim, benim bilgim bulundugum ulkenin getirdigi mecburiyetten... ogrenmesi cok zevkli ve kolaydir arapcayi..Şualar ' Alıntı:ECMAİN.GÜLŞERBETİ KISKANDIRIYORSUN VALLAHİ BEN ARAPCA ÖĞRENMEK İSTİYORUM :'(
GuLSerbeti ' Alıntı:insaAllah ogrenirsin Sualar kardesim, benim bilgim bulundugum ulkenin getirdigi mecburiyetten... ogrenmesi cok zevkli ve kolaydir arapcayi..
avatarimin altina not dusmustum; Men talebe ve cedde, vecede! (kim ister ve calisirsa bulur)...
Sende istemek kismi tamam, gerisini getirmek nasib etsin Mevla, ve firsatlar ihsan etsin ins..amin
Sende Talebelik ve Sakirdlik konusunda imrendiriyorsun, MasaAllah
Allah'a emanet..
Şualar ' Alıntı:Men talebe ve cedde, vecede! (kim ister ve calisirsa bulur)... hay Allah senden razı olsun bu cümleyi şener abinin bir dersinde duymuştum, ama manasını söylememişti,cook merak etmiştim,sayende öğrendimBen sizleri coook seviyorum kardesim ya
![]()
amiin...busima_ ' Alıntı:sagım şakird solum şakird birde baktım dünya şakird inş![]()
Kardeşim merak etme dedim ya,talha abi bulamazsa ben size bulucam.busima_ ' Alıntı:inş. biran evvel sohbetlere katılırım dua edın bana bulamıyorum...
öle deil akıllım adama yane einste'ne demek icin üf yabusima_ ' Alıntı:est. ne haddimizeama ıste ayrıntılara takılırım huyum kusurun
tekrar acıklayım eınstene degıl eınsteın![]()
şualar ağabey sana tebrik yazdıydım yok olmuş tekrar hayırlı olsun tam isabet bir yönetici sevindimŞualar ' Alıntı:Kardeşim merak etme dedim ya,talha abi bulamazsa ben size bulucam.
Şualar ' Alıntı:Kardeşim merak etme dedim ya,talha abi bulamazsa ben size bulucam.
h.altınbaşak ' Alıntı:öle deil akıllım adama yane einste'ne demek icin üf ya_________________________________________________şualar ağabey sana tebrik yazdıydım yok olmuş tekrar hayırlı olsun tam isabet bir yönetici sevindim
_________________________________________________hadin ben yatıom Allah rahatlık versin bana bide akıl fikir versin..amin s.a
![]()
Bunun ızdırabını cekmen ne güzel kardeşim,inş kavuşursun derslere...busima_ ' Alıntı:inş kısa zamanda olsunda 3 aydır sohbetlere gıtmemek ızdırap benım ıcın...
ooo fizikci abilerimiz de varmis aramizda ,masallah_ahmet_ ' Alıntı:abi orada E ye geçmesinin nedeni Einsteinin izafiyet teorisinden kaynaklanıyor. Düzeltme yapmışlar o kısmı geçmişler formul şu E=mc2, E=enerji![]()