En Güzel Dualar

nurinisa

Member
Cevap: Dua etmek serbest!

ALLAH'ım!...
senden başka ilah yoktur, sen beni yarattın ben senin kulunum,sana verdiğim söz üzereyim, gücüm yettiğince emrindeyim, yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım, bana verdiğin ni'metini anarım, günahımı itiraf edip sana sığınırım.

Şunu bilirim!...
senden başka günahları bağışlayan yoktur, günahlarımızı bağışla!...

GuLSerbeti

Well-known member

mübarekler...3 gündür sol gözüm devre dışı...feci durumdayım ....
bana ufakta olsa bir dua edin ne olur yahu...:(

Allah acil sifalar versin insaAllah... :(
feza guzel demis abla, kendinize dikkat edin...:eek:

hastaliklar misafirdir diyordum daha bugun anneme... biraz agir misafirdir bazen ama.. giderken gunahlari yuklenir goturur..
ins. sizin misafirde fazla sikmadan, biran once gider..:)

Allah'a emanet olun...

ebrar172

Well-known member

feza ve Gulserbeti Allah razı olsun mübarekler...duanızdan eksik etmeyin inşaallah...öbür gözde alarm vermeye başladı bu akşam onada ilaç tedavisine başladık...aman dualarınıza devam ...:(

ebrar172

Well-known member

:(
her daim dualarimizdasin ins ebrar,
sana pc ye girme cezasi veriyorum,,,
git gozlerini dinlendir azcik, haftaya gorusuruz,:)

aynı cezayı eşimde verdi hatta kitap okumayıda dahil etti 2 gün girmedim nete ...bu gün bakayım dedim ne var ne yok dayanamadım...:)
ama şimdi uyumaya gidiyorum...selamette kalın kardeşlerim...Allaha emanetsiniz inşaallah...

medine gülü

Well-known member

Ey Rabbim!

Boynumuzu büktük, benliğimizden soyunduk, Ellerimizi semaya değil - Senin mekanlar üstü arşına açtık, boş çevirme ya Rabbi! ..

Kalplerimizi nur-u Muhammed ile, nur-u kur’an ile nurlandır.

Allah’ım katından öyle bir rahmet ver ki .. Kalplerimize hidayet, işlerimize ve dağınıklarımıza düzen, içimize kamil iman, dışımıza Salih ameller, amellerimize temizlik ve ihlas ver. Rızana uygun istikameti ilham et. Kalplerimize huzur bulacağı dostlar nasip eyle!..

Ey alemlerin Rabbi olan Allah’ım! ..

İmanımızı mükemmelleştir.Fani varlığımızı ebedileştir. Kalbimizi bu dünya üzerinde çürümeye terk etme. Kalbimizi kalbine al.

Kalbimizde yaktığın iman ateşini nefsin ve şeytanın rüzgarlarıyla söndürme. İmandan sonra küfre düşürme. Gönlümüzü bin parça edip her birini boş hayaller peşinde koşturma.

Allah’ım!..
Kalp huzuru ver, hırs gözümüzü körelt.
Kafamız dünyevi heves ve hayallerin çarpıştığı bir kavga zemini olmasın.
Zihnimiz ve kafamızı marifet ilmiyle doldur.

İlahi sevginin tecelli ettiği,kainatın kalbi olan Habibin Muhammed Aleyhisselam’ın
muhabbetini kalbimizde ebedi kıl.

Allah’ım!..
Anlayışlarımız kıt amellerimiz az ihtiyaçlarımızı Sana arz ediyoruz
Rahmetine muhtacız ..
Halimiz’se sana ayan! ..

Kabul eyle ya Rabbi!..

Amin ..

medine gülü

Well-known member

Ey güç ve kuvvetin yegâne sahibi Allahımız! Sen Kavî'sin, biz ise Sen'in aciz ve muhtaç kullarınız. Bizi Sen'den başka kim koruyup kollayabilir!
Ne olur, salih kullarını sevindirdiğin gibi bizi de o eşisiz lütuflarınla sevindir ve üzerimizdeki nimetlerini tamamla! Bize ve yeryüzünün değişik yerlerindeki bütün inananlara, özellikle de zulme ve haksızlığa uğratılmış mazlumlara dünya ve ukbada tasa ve elem sebebi olan kötülüklerin hepsini bertaraf et.............

huve

Well-known member

Tek başıma cumhuriyet kaldım burada, sessiz çoğunluk var ama..
Neyse ben de o kervana katılayım artık :)
Duayla bitirelim mi arkadaşlar?.. :)

Yâreli dilim zahmine bir çâre İlâhi!.
Aç kapını lütfet bu günahkâre İlâhi!

Yüzler süreyim eşiğine kovma ne olur!
Yeter artık dolaştığım âvâre İlâhi!

Yıllarca bâb-ı kereminde inleyip durdum;
Âh u efgânım hicrâna emâre İlâhi!

Gerçi isyanla âlûde yaşadım her zaman,
Kıl keremler ne olur bu nâçâre İlâhi!

Yakma nâr-ı ağyâre yanayım ocağında,
Püryân-ı aşk olup erem şikâre İlâhi!

Dağlar kadar isyanla dayanmış eşiğine,
Arza ne hâcet, bak tam bir bîçâre İlâhi!

Kıtmîre lûtfeyle ki dursun efgân u zârı;
Ersin her cilvesi bin şevk gülzâre İlâhi!.. amin...

Alemlerin Rabbi olan Allah her şeyi hayırlısıyla gönlünüze göre versin millet..
Ne istiyorsanız onun yolunda.. :)
Allah'a emanet.

medine gülü

Well-known member

İstemelerim olmasa Senin için bir ehemmiyetim olmayacağını bilerek geldim kapına.
Sadece hasretimi sunabiliyorum sana bir de aczimi...
Kabul buyurur musun?
Allah'im!Baki Sensin,ben ise faniyim.Faniye Baki'den başka kim merhamet eder?
Ne olur Sana en güzel göründüğüm an, al beni yanına.
Aşk susturduğu oranda büyür, büyüdüğü oranda sustururmuş. Susuyor, Seni dinliyorum.
Adın için yaşıyorum. Adın ki bir emanet dilimde... af allahım af.............

ARİF

Well-known member

Bu Forumda Ve Paylaşilan Her Mekanda Bizi Birbirimize Buldurana Sevdirene Hamd Olsun...güzelliklerin Paylaştikça Arttiğini Zorluklarinsa Paylaştikça Azalacağini Duydurana Da Sonsuz Hamd Olsun ...dua Dan Dur Etmesin Bizleri Inşaallah Birbirlerimizede Dua Edelim.

huve

Well-known member

Allahım nice ümit ve emellerimi gerçekleştirdin, onca beklenti ve taleplerime cevap verdin.. beni kaç kere sevdiğin ve hoşnut olduğun işlere muvaffak eyledin.. hastalıklarıma şifa lutfettin.. ve bendeni hasımlarının ellerine ve dillerine düşürmedin. Ey bu lütf u ihsanlarda bulunmasa bile, Zatı itibarıyla bütün hamd ve senâlar hakkı olan Meşkûr u Mahmud, şükürler olsun Sana...

Ey kendisinden istekte bulunulanların en cömerdi ve ey talepleri yerine getirenlerin en hayırlısı Yüce Rabbim!.. Bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlardan dolayı beni yarlığamanı ve hususi himayene, ilahî riâyetine almanı diliyorum. Sana karşı her an kulluk şuuruyla yaşayabilmenin kapısını ve ihsan sırrını benim için aç; beni peygamberlerin, sıddîkların, şehitlerin ve sâir sâlih kulların yoluna hidayet eyle...

Aff Allah'ım...

ARİF

Well-known member

ya RABBİ YAŞANTIMIZI BELASIZ SÜRDÜR
DİNDE BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞTIRMA
İBADETLERİMİZİ RİYASIZ EYLE
AZAP ETMEDEN AF EYLE
İKAPSIZ(SİTEMSİZ) MAĞFİRET EYLE
HESAPSIZ CENNETİNİ NASİP EYLE
PERDESİZ CEMALİNİ GÖSTER
YA RABBİ! ÖLMEDEN TEVBEMİ KABUL EYLE
ÖLÜRKEN RAHMETİNİ ESİRGEME
ÖLDÜKTEN SONRA AZAP ETME
ÖLÜM ANIMIZI KOLAY EYLE YARABBİ
EY MERHAMETLİLERİN MERHAMETLİSİ ALLAHIM.
AMİN.(İMAM-I AZAMIN BİR DUASI)

yolcu

Active member

Ey Yüce Rabbim sana şükürler olsun ki bana sabırla beklediğim hayatı kurmama vesilelerini peşisıra sunduğun için. Sen başı sıkıntıda olanlara el açıp sana yalvaran tüm kullarını da muradına erdir inşallah Allahım.