en sevdiğin 5 kişi

NurYolcusu

Well-known member
Hz.Ömer (ra) Hz Peygamberimize hitaben “ Ya Rasulallah seni nefsim hariç herşeyden daha çok seviyorum" dediği zaman Efendimiz:“Sizden biriniz,beni anasıdan babasıdan çoluk çocuğundan ve bütün insanlardan daha çok sevmedikçe iman etmiş olamaz" buyurmuş ve Ömer (ra ) da:“Şimdi seni kendi canımdan da çok seviyorum” diyerek onu canından çok sevmede bize örnek olmuştur. Hz Ömer'in imanı Peygamberimizin tabiriyle şimdi tam olmuştu.... Yüce rabbim bizleri onun şefaatine nail eylesin inşaallah...

mihrimah

Talebe
en sevdiğim "Tarihçi" :011:
sonra benimle karşılaşmak istemeyen "ebrar":034:
bana karşıt görüş yazanların teşekkür elcisi "mihrimah":U:
mavzularımızı yakalayamadığı halde konularımıza mesaj yazan "hüseyni":029:
vede zaman gazetesini herşeyden çok seven "Arif":036:
:005: Siz önetimi baya seviyormuşsunuz:)
Allah razı olsun, Her ne kadar beni yanlış tanısanızda Allah biliyor, ben sizi kul olduğunuz için seviyorum.:)

ARİF

Well-known member
en sevdiğim "Tarihçi" :011:
sonra benimle karşılaşmak istemeyen "ebrar":034:
bana karşıt görüş yazanların teşekkür elcisi "mihrimah":U:
mavzularımızı yakalayamadığı halde konularımıza mesaj yazan "hüseyni":029:
vede zaman gazetesini herşeyden çok seven "Arif":036:

ALLAH 'ın izniyle sevdiğimizide sevmediğimizide ALLAH için sever veya sevmeyiz...gazetemide o zaviyeden çok severim...yalnız dikkat edin...Allah(cc) kendi dostlarına düşmanlık edeni kendi düşmanı adderer...RABBİM bencelerle başlayan hak hizmetçilerini eleştirirken ben kimim neyim kimi ve neyi eleştiriyorum ,yapılan şeyin hikmeti nedir diyebilme muvazenesi nasip etsin...inş...ve yukarıdaki zikrettiğimiz grubtan uzak eylesin...