En Sık İzlediğiniz Tv Kanalı Hangisi?

En sýk izlediðiniz tv kanalý hangisi?

• Dost

Kullanılan: 7 20.6%
  • Hilal

Kullanılan: 3 8.8%
  • Berat

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kontv

• Mpl

• Stv

Kullanılan: 13 38.2%
  • Meltem

• Tv5

• Kanal7

Kullanılan: 3 8.8%
  • Diðer.

Kullanılan: 8 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    34

Turab3

Well-known member
doğruyu ve yalnız doğruyu söyleyeceğime şerefim üzerime yemin ederim:039:klasik amerikan filmlerinin mahkeme salonlarında hep bunu derlerdi:011:

1-star tv perşembe günleri kurtlar vadim var malesef izliyorum...ama kanal değil dizim o yani:032:

2-trt 3 ve trt 1 de hafta sonları çok güzel belgeseller var.ama türkiyenin en ucra köyleri kasabaları gezip dolaşılıyor ve anlatılıyor o da çok ilgimi çekiyor.

3-haberleri haber saatinde her ayrı kanaldan izlemeye çalışıyorum.lakin izlerken ağlamaklı,acı,öfke bütün duyguların karmaşasını yaşayıp işin içinden çıkamıyorum:002:

4-stv hilal kanal 7 ve diğer daha çok dini içerikli kanaları ise sadece sohbetleri olduğunda izlemeyi tercih ediyorum.

kısacası tam bir mozaik...yani türkiye gibi:)

ama en büyük tepkim gündüz kuşaklarında yayınlanan ve miletimize zorla dayatılarak izlettirilen ve sanki başka sorunu yokmuş gibi yapılan şu kadın tartışma ve izdivaç programları..sırf bu yüzden tv yi açmaktan nefret ettim.

güzel olanları izlemekte fayda var evet...sağlıcakla kalın tv nizden ayrı iseniz de o boşluğu daha kıymetli vakitlerle değerlendirmek ümidiyle...