Ene... (:

Gül-i İkra

Well-known member
409e978039307d51bn6kn6.jpg

Geceye katran Çal...
Acıya Hüsran..
Ah edersem Tutmasın dilim..

Sirac

Talebe
Kardeş, Abimiz demiştiya daha önce, bu kardeş hep nurforumdaki bişr ablamızın başlıklarını açmış buraya. Diyebilirdi aslında "falan abla"mızın hazırladığı emek verdiği bir dersi aktarıyorum buraya.

mihrimah

Talebe
Allah razi olsun Hakperest ablamizdan, onun vesilesiyle bize bu güzelliklerden faydalanmak kismet oldu..
Tabi burada Gül-ii ikra'dan da Allah ebeden razi olsun bizimle bu güzellikleri paylastigi için.
Aslin bu gibi polemiklere girmek prensibim degildir lakin pek hos olmuyor kardesimiz adina, kimse burada ilim kitaplari yazip sergilemiyor, sadece yazilanlari naklediyor, kaldi ki Hakperest kardeste aynisini uygulamis, belki o birinci el burada diger arkadasimizda ondan bize naklden ikinci el. Konu basliklarinin ayni olmasi ayri bir güzellik demek en uygunu bunlarmis ki tekrar ayni baslik adi altinda burada yer almis. Sahsen ben diger sitede bu konuya yer veren biri olsaydim çok memnun olurdum, vesilemle insanlar güzelliklere imza atiyor diye....
Suda gözardi edilmis degildir; Hakperest kardesimiz diyorsa ki kaldirin konu basliklarini vs . falan o zaman yönetimde istisare edilir icabina bakilir, ortada ilim söz konusu da olsa kimse hakka girmek istemez!!!
selam ve dua ile...

ebrar172

Talebe
yahu gül-i ikraya haksızlık ediliyor sanki biraz göz attımda...yapmayın mübarekler
ne var paylaşım yapmışsa...eğer o bahsettiğiniz nisanın kendi kaleminden çıkan ş
şeyleri paylaşsa ve altınada adını yazmasa hadi hak vereceğim...ama paylaştığı
şeyler bence genel yani herkesin bulacağı şeyler...bunca yüklenmek pek doğru değil..
şahsa ait durumlar müstesna...eğer bu fotoğrafları o kardeş çektiyse başka...fakat mademki gönül koyuluyor silinmesi uygun düşebilir....yönetim bir karar verecektir elbet...

bir kalbin duvarları yıllardan geçer....
o duvarları yıkan ; çetin hesaplardan geçer....

selam ve dua ile....