Erkekler Okumasınlar..!

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
T

Tarihci19

Misafir
Ablalara Taktik ;)

Mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları:

''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat .'' derler.

''Kısaca anlatayım.'' der adam.''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum... Eşime bir hışımla çıkıştım.''Yazık değil mi ata neden vurdun kadın manyak mısın sen?'' diye bağırdım...
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim
;)

FaKiR

Meþveret Bþk.
ablada mubarek sanki Kurtalar Vadisinden kacmis, :police: :police:
ilk gunden adamcagiz bu kadar korkutulurmu ya?yazik yazik...

T

Tarihci19

Misafir
:) tabi bu erkekler hikayelerde yaşayan erkekler, gercek hayatta bunlardan bulmak epey zor ;)

T

Tarihci19

Misafir
yahu hadi okudun okudun neden cevap yazıp bunu çaktırıyorsun :) bak bayanlar okumasın diye açtığım konu 20 kez okunmuş ama hiç cevap yok :) yani okuyan ablalar ama cevap yazıp okuduklarını çaktırmıyorlar ;)

T

Tarihci19

Misafir
şimdi bu dediğinden senin bayan olduğunu çıkartacağım ama bayanlar okumasın die açtığım konuyuda okumuş ve yorum yazmışsın orayla daha fazla ilgilendiğinden :) erkek olduğunu anlıyoruz :)

T

Tarihci19

Misafir
ya abi sen evli barklı adamsın zate seni alan almış bişey olmaz :) _________________________________________________bayanlar okumasın die açtığım konu daha çok okunmuş neden acaba ? ;)

hasret

Well-known member
ya bayanlar okumasın adlı başlıkta bizlerin meraklı olduğu vurgulanmiş...
bu sayfaya bakıyorumda,maşallah hep erkek... :D
bu noktadan acaba hangi taife daha meraklı,diye beni düsünmeye sevketti...
bu konuda bir araştırma yapılsa,ki gerek yok hersey ortada,abiler bayragı önde göturur... :)
hulusi abi sen bizim büyüğümüz olman hasebiyle,sizi bu latifeye dahil etmekten hicab ederim...sen istisnasın yani...

T

Tarihci19

Misafir
bayanlar okumasınlar konumuzda da 2 bayanın cevabı var erkekler okumasınlar konusundada 2 erkeğin cevabı var, benim ise konuyu açan olmam hasebiyle iki taraftada yazım var ancak erkekler okumasın dediğimiz konu 120 kez okunmuş iken bayanlar okumasın dediğimiz konu 175 kere okunmuş, hangi taraf okumaması gereken şeyi daha çok merak etmiş ve okumuş gayet açık...

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
bayanlar okumasınlar konumuzda da 2 bayanın cevabı var erkekler okumasınlar konusundada 2 erkeğin cevabı var, benim ise konuyu açan olmam hasebiyle iki taraftada yazım var ancak erkekler okumasın dediğimiz konu 120 kez okunmuş iken bayanlar okumasın dediğimiz konu 175 kere okunmuş, hangi taraf okumaması gereken şeyi daha çok merak etmiş ve okumuş gayet açık...

okunma sayılarının artmasına sebeb olanların bayan mı, erkekmi olduğuda yöneticiler tarafından anlaşılıyormuş :p,bişey daha öğrendik...
dur bakam daha neler öğreceğiz... :)

Y

yetkin

Misafir
çok güzel erkeklere duyrulur hanımlrın 1 dediğini 2 etmesinler yoksa atın sonunu biliyorlar ALLAH muhafaza at gibi olurlar_________________________________________________ya ben bu yazıyı cok sevdim herkese okuyorum helal olsun bayana kocasına 1 dediğini 2 ettirmemiş