Erkekler Okumasınlar..!

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi

hasret

Well-known member
erkekler okunmasın,bayanlar okunmasına baya bi fark atmış bakıyom,,
erkekler 225 bayanlar 199...
bayrak halen kimde acaba ;D

T

Tarihci19

Misafir
o sayılar ilk etabta belli oldu canınızı sıkmayın her zamanki gibi bayanlar meraklarına yenildiler ve bayanlar okumasın dediğimiz konuyuda okudular ve o konu diğerine baya fark atmıştı, ancak bu durumu değiştirmeyi kendine görev bilen bayanlardan bazıları sürekli erkekler okumasın konusuna tıklayarak okunması sayısını arttırdı, ve hal böle oldu :)

FaKiR

Meþveret Bþk.
Tarihci ' Alıntı:
... ancak bu durumu değiştirmeyi kendine görev bilen bayanlardan bazıları sürekli erkekler okumasın konusuna tıklayarak okunması sayısını arttırdı, ve hal böle oldu :)
e daha neler! :police:
tarihci su an aci bi gercekle karsilastigindan sok geciriyor ablalar,aldirmayin :laugh: :angel:

H

hadim

Misafir
Rabbim daha iyisini bilir! çaçaroz kadına efendi adam denk gelir;herdediğini yapar yinede yaranamaz.Fakat kabadayı,......( başka terim aklıma gelmedi) işte bu tür erkeğede hanım hanımcık,kanaatkar,eşine,işine sadık hanımlar denk gelir.ynede insanoğlu şükretmez hep şikayet ederler.....

Cebrail23

Member
bu bayan milletide ne kadar fukara. duydukları herşeye inanıyorlar mübarekler._________________________________________________hulusi amca ayrıca sen niye sevindin anlamadım.

hulusi

Well-known member
Cebrail23 ' Alıntı:
bu bayan milletide ne kadar fukara. duydukları herşeye inanıyorlar mübarekler._________________________________________________hulusi amca ayrıca sen niye sevindin anlamadım.
ya hu yeğen ya attaki damat Hulusi amcan olsaydı :)..buna bınaen sevindim..Allah razı olsun saliha yengelerden..Efendimiz diyorya kadınlar size Allahın emanetidir..Rabbim emanetine hiyanetten korusun..slm ve dua ile

T

Tarihci19

Misafir
hulusi ' Alıntı:
ya hu yeğen ya attaki damat Hulusi amcan olsaydı :)..buna bınaen sevindim..Allah razı olsun saliha yengelerden..Efendimiz diyorya kadınlar size Allahın emanetidir..Rabbim emanetine hiyanetten korusun..slm ve dua ile

Allah korusun hulusi abi, :) sevinmekte haklısn lakin ben öle erkeği bi bu hikayede gördüm :) türünün ilk ve son örneği :p

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
o sayılar ilk etabta belli oldu canınızı sıkmayın her zamanki gibi bayanlar meraklarına yenildiler ve bayanlar okumasın dediğimiz konuyuda okudular ve o konu diğerine baya fark atmıştı, ancak bu durumu değiştirmeyi kendine görev bilen bayanlardan bazıları sürekli erkekler okumasın konusuna tıklayarak okunması sayısını arttırdı, ve hal böle oldu :)

Allah her zaman en doğruyu bilendir,,
inş bu noktadan deliliniz vardır :),aksi taktirde suizana girer abi benden söylemesi...

T

Tarihci19

Misafir
iftira olması için şahs ismi vermiş olmam ve olayı ona isnad etmiş olmam lazım, ben isim vermedim ortaya söleyeceğimi söledim
artık kendinden şüphelenen varsa bilemem :) ;)