Aradığımı buldum diyebileceğim bir yerdeyim,hamd olsun. İnşallah hayırlara vesile olur. :) vesselam
N Nurist Well-known member 21 Mar 2009 #1 Aradığımı buldum diyebileceğim bir yerdeyim,hamd olsun. İnşallah hayırlara vesile olur. vesselam
TaLHa Nur-u Aynım Yönetici 21 Mar 2009 #6 Nurist' Alıntı: Aradığımı buldum diyebileceğim bir yerdeyim,hamd olsun. İnşallah hayırlara vesile olur. vesselam Genişletmek için tıkla ... bir şarkı sözü vardı geç buldum tez yidirdim gibi birşeydi inşallah tez vazgeçmezsiniz
Nurist' Alıntı: Aradığımı buldum diyebileceğim bir yerdeyim,hamd olsun. İnşallah hayırlara vesile olur. vesselam Genişletmek için tıkla ... bir şarkı sözü vardı geç buldum tez yidirdim gibi birşeydi inşallah tez vazgeçmezsiniz
Z ziyakarababa Well-known member 21 Mar 2009 #8 ve aleykumselam kaddeş. hoş gelmişsiniz. hayırlı olur inşallah. selam ve dua ile.
N Nurist Well-known member 22 Mar 2009 #9 TaLHa' Alıntı: bir şarkı sözü vardı geç buldum tez yidirdim gibi birşeydi inşallah tez vazgeçmezsiniz Genişletmek için tıkla ... İnşallah, teşekkür ediyorum herkese, hoşbuldum
TaLHa' Alıntı: bir şarkı sözü vardı geç buldum tez yidirdim gibi birşeydi inşallah tez vazgeçmezsiniz Genişletmek için tıkla ... İnşallah, teşekkür ediyorum herkese, hoşbuldum
N NURSİMA Well-known member 22 Mar 2009 #11 Vealeykümselam... Hoşgeldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun inşALLAH...
G GuL-i YaReN Well-known member 22 Mar 2009 #13 Aleykum Selam hosgeldiniz... Uyeliginiz hayirli olsun... Guzel paylasimlariniz icinde Tesekkur ederiz
Aleykum Selam hosgeldiniz... Uyeliginiz hayirli olsun... Guzel paylasimlariniz icinde Tesekkur ederiz
VUSLAT Well-known member 10 Nis 2009 #14 ve aleykümselam Nur' cum hoşgelmişsin... nacizane buyrun:gül:
N Nurist Well-known member 10 Nis 2009 #17 VUSLAT' Alıntı: ve aleykümselam Nur' cum hoşgelmişsin... nacizane buyrun:gül: Genişletmek için tıkla ... ay ay ay teşekkür ederim :dft001: hoşbuldum çoktaaaan nüktepira,pusula... sizlerede çok teşekkür ederim ama eskidik ya hu :U:
VUSLAT' Alıntı: ve aleykümselam Nur' cum hoşgelmişsin... nacizane buyrun:gül: Genişletmek için tıkla ... ay ay ay teşekkür ederim :dft001: hoşbuldum çoktaaaan nüktepira,pusula... sizlerede çok teşekkür ederim ama eskidik ya hu :U: