Fakir sakın bana kızma dayanamam

Garib

Talebe
fakir abi sakın bana küsme dayanamam ,sizi seviyorum istemeden sizi kırdıysam seni talha abimi hüseyin abimi ve beni sevenleri (biri kisi haric burda) özür dilerim.sizi seviyorum sakın bana kızmayın
[DM="Mustafa Cihat Sen nerdesin"]x7g1qo_mustafa-cihat-sen-nerdesin_music[/DM]
:043::043::043::043::043::043::043::U::U::U::043::043::043::043:
benden yana hersey helaldir.sizi seviorum.sizde helal edin.hep duamdasınız sizde dua edin çokk ihtiyacım var sakın duanızı kesmein ..:030:
[DM="Ensar kardeşler - Oy Günüm Oy gündüzüm"]xb6mf3_ensar-kardeyler-oy-gunum-oy-gunduzu_people[/DM]:030:

teblið

Vefasýz
oy gülüm oy gündüzüm ,;

Bu şiir beni benden götürdü;çooook güzel;

EMANET ETTİK MELTEM RÜZGARLARINA SELAMLARIMIZI GÖTÜRMEK ÜZERE YEŞİL HADRAYA..

Huseyni

Müdavim
fakir abi sakın bana küsme dayanamam ,sizi seviyorum istemeden sizi kırdıysam seni talha abimi hüseyin abimi ve beni sevenleri (biri kisi haric burda) özür dilerim.sizi seviyorum sakın bana kızmayın
[DM="Mustafa Cihat Sen nerdesin"]x7g1qo_mustafa-cihat-sen-nerdesin_music[/DM]

Ebu Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resülullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Canım kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. Yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi? Aranızda selamı yayınız!"

Selamün aleyküm...

Muvahhid1

Well-known member
Ebu Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resülullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Canım kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. Yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi? Aranızda selamı yayınız!"

Selamün aleyküm...

ve aleykum selam .. :)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Kullanıcıların uygunsuz davranışlarına cevap vermek yerine bizlere şikayet etmeniz en doğru yoludur. İlgili mesajın alt kısmında dikkat simgesine tıklayarak bizlere rapor edebilirsiniz..