Faraklit- Kutsal Ruh

Ynt: Faraklit- Kutsal Ruh

Kutsal Kitaplar tanrı sözüdür ve kutsaldır günahkar olan insanlar bunu anlamakta zorluk çeker

ALSANA BİR SAÇMALIK DAHA ...DEMEKKİ SENİN TANRIN SENİN ANLAYAMAYACAĞIN ŞEYLERİ SANA GÖNDERİYOR...BU NASIL TANRIYMIŞ...KULLARINI ANLAYAMACAĞI ŞEYLERLE MEŞGUL EDİYOR

Mersin_Mesihci

New member

gereksiz konuşmalar yapmak çok mantıksız ve sevgisiz sözler sarf etmeniz ne inancınıza ne de insanlığa uygundur...

ama yinede size adresimi evriyorum gereksiz sohbetlerinize orda cevap verebilirim burası o sözlere ait yerler değil...

Mersin_Mesihci ' Alıntı:
deli_poyraz kardeşim yine Galatyalılar 5:19 da derki " Benliğin işleri bellidir. Bunlar fuhuş, pislik, sefahat, putperestlik, büyücülük, düşmanlık, çekişme, kıskançlık, öfke, bencil tutkular, ayrılıklar, bölünmeler, çekememezlik, sarhoşluk, çılgın eğlenceler ve benzeri şeylerdir. Sizi daha önce uyardığım gibi yine uyarıyorum, böyle davrananlar Tanrı Egemenliği'ni miras alamayacaklar." bunlar ise bizlerden kaynaklanıyor..

işte bunları yapan asla cennete gidemiycek ve bizleri bunlardan ancak isa mesihin adında tanrının ruhu temizleyebilir...
anladık muruk ! benliğin yaratıcısı kimdir. onu anlayalım.

Mersin_Mesihci ' Alıntı:
gereksiz konuşmalar yapmak çok mantıksız ve sevgisiz sözler sarf etmeniz ne inancınıza ne de insanlığa uygundur...

ama yinede size adresimi evriyorum gereksiz sohbetlerinize orda cevap verebilirim burası o sözlere ait yerler değil...

sana burda biraz sorular soralım ne olacak ha orda ha burda.

senin tanrın şu anda ne iş yapar ? paron tanrıların. yoksa geleceğin kaderi için toplantı falanmı yapıyorlar.
:D

Mersin_Mesihci

New member

bu arada ben 21 yaşındayım :D allah insanı en güzel biçimde yarattı fakat insan günah işledi ve benliğini ahlaksızlıklı kirletti...

zafer karlı bende diyorum ki msnim orda ekle ve uzun uzun konuşalım zira tek allah vardır ve allahında tek kitabı vardır, allah insnalar arasındaki aracıda tektir diyip seni isa mesihe iman davet ediyorum

Mersin_Mesihci

New member

açıklama getirilir fakat siz tartışmanın uslubunu kaçırıyorsunuz ben ise açıklasam dahi siz anlamazsınız çünkü anlamka istemezsiniz

2 / BAKARA - 18

Summun bukmun umyun fe hum lâ yerciûn(yerciûne).
Sağır, dilsiz ve kördürler. Artık onlar, (Rab'lerine) dönmezler.

ALLAH'IN KİTABINDAN SANA AYET..SEN Kİ..ANLMAZSIN..SENKİ YAZDIKLARIMIZ GÖRMÜYOR AÇIKLAMAYA YAPAMIYORSUN..SENKİ DAVETİMİZ DUYMUYORSUN...

SENİN HİDAYETİN İÇİN DUA EDELİM

Mersin_Mesihci ' Alıntı:
açıklama getirilir fakat siz tartışmanın uslubunu kaçırıyorsunuz ben ise açıklasam dahi siz anlamazsınız çünkü anlamka istemezsiniz

anladık merak etme sen bilmezken. sadece sohbet ediyorun hiristiyan . bu arada sana para falanda verdilermi bayağı yüklü brde para veriyorlar.dolarlar ,arabalar falan, 8) seni kaça bağladılar.

Mersin_Mesihci

New member

"Böylece Yeşaya'nın peygamberlik sözü onlar için gerçekleşmiş oldu: 'Duyacak duyacak, ama hiç anlamayacaksınız, Bakacak bakacak, ama hiç görmeyeceksiniz!" matta 13:14

Mersin_Mesihci

New member

çok şükürler baba oğlun isa mesihin adında zira gerçek dedikleri şeye inanıpta seni hoşnut etmeyen ürünler vermektense onların gözünde gerçek olmayana iman edip seni hoşnut eden ürünleri önüne dizerim isa mesihina dında bu köleyi azat edip oğulluk mertebesine yükselttiğin için teşekkür ederim....