Fark Ettimde Oyunu

memluk

Hatim Sorumlusu
fakettimde beni düşünen kardeşlerime çok çok dua etmem gerek (tatil yaklaştıya memletkete gidecem allah izin verirse orda bilgisayarım yok buda beni üzüyor rabbim izin verirse tatil dönüşü tekrar burdayım)

Elif_Gibi

Well-known member
fakettimde beni düşünen kardeşlerime çok çok dua etmem gerek (tatil yaklaştıya memletkete gidecem allah izin verirse orda bilgisayarım yok buda beni üzüyor rabbim izin verirse tatil dönüşü tekrar burdayım)

sağlıcakla gidin sağ selamet dönün inş.buralarda özleneceğinizi unutmayın :027:

farkettimde ayaklarım zonkluyor

anarkh

Well-known member
farkettim de bu sene erikler çok güzel:) artık kimyevi ilaçları düşürdüler galiba...
farkettim de bu sene pek karpuz sevmiyorum.. noluyor bana :dft005: :p

ebrar172

Talebe
farkettim de bu sene erikler çok güzel:) artık kimyevi ilaçları düşürdüler galiba...
farkettim de bu sene pek karpuz sevmiyorum.. noluyor bana :dft005: :p

aynını bende farkettim erikler çok güzel hakikaten...:)
karpuz mevzusunda geçen sene karpuzlardan umudumu kesmiştim lezzet yok olmuştu oysa bu sene iki üç defa aldık ve hepsi mükemmel çıktı...farkettim ki bu sene karpuz yiyebileceğiz gönlümüzce...:005:

FaKiR

Meþveret Bþk.
ee feza sen kütahyanın yollarını bilmiyorsun...ben geçen sene gittim vede tecrübe ettim dostum hiç tavsiye etmem...:D
Abdullah o yallardan hergün geliyor ya ona plaket falan vermemiz lazım...:005::005:
bizim forumdaki Kutahya'li kardeslere soyliyelim Arif abiyi kaymakam secsinler, o yollari duzeltir ins:) Sadece foruma uye olanlar oylarini verse yine kazanir:)