fakettimde beni düşünen kardeşlerime çok çok dua etmem gerek (tatil yaklaştıya memletkete gidecem allah izin verirse orda bilgisayarım yok buda beni üzüyor rabbim izin verirse tatil dönüşü tekrar burdayım)
ticarette bi tabir vardır kardan zarar etmek... sizin dediğinizde FARKTAN ZARAR ETMEK olsa gerek, önceden farkı farketmeyenlerden edindiğimiz farklara sayarızFarkı fark edene farkı ödeyelim..![]()
farkettimde sabahçı forum tutkunları da varmış:038:farkettimde; seher vakti yapayanlız sitede dolaşmak çok keyifli oluyomuş...
farkettim de bu sene erikler çok güzelartık kimyevi ilaçları düşürdüler galiba...
farkettim de bu sene pek karpuz sevmiyorum.. noluyor bana :dft005:![]()
NurYolcusu abim risale deyince yarışmada olduuğumu farkettim![]()
Farkettimde kampa katilan kardeslerin cogu hala forumda...
Farkettimde kampa katilan kardeslerin cogu hala forumda...
hmmm evet konularimizi calabilirlerhemende farkeder herşeyi...:006:
iyide yahu kamp yapıyoruz forum iyice hayalet foruma döndü...
farkettim ki geceleri ışıkları açık bırakalım malum hırsızlık sezonu açıldı...:011:
hmmm evet konularimizi calabilirler![]()
biz birah daha duralim o zaman, Abdullah abi sabah ezaninda buraya varir zaten![]()
bizim forumdaki Kutahya'li kardeslere soyliyelim Arif abiyi kaymakam secsinler, o yollari duzeltir insee feza sen kütahyanın yollarını bilmiyorsun...ben geçen sene gittim vede tecrübe ettim dostum hiç tavsiye etmem...
Abdullah o yallardan hergün geliyor ya ona plaket falan vermemiz lazım...:005::005: