Fark Ettimde Oyunu

mihrimah

Talebe
farkettimde; mihrimah konu açmaktan bu konuya bakamamış... maşallah o konu açmaya yetişemiyo ben okumaya:)
Hayır arkadaşlar son açtığım konular beni kilitledi.. Dışarıda ki yağmurunda bereketinden midir nedir bilmem farklı düşüncelre sevketti, farklı bir boyut inkişaf etti.
Aynı yazıyı 5,6 defa okuyorum her defasında başka bir cümle takılıyor beynime...Bu bugün eklediklerimi bu hafta boyunca okurum heralde biraz kendimi tanıyorsam..
İşin doğrusu ben şu anki duygularımı anlatamıyorum sadece şükrediyorum böyle bir davanın içinde olduğum için...
Bu dizeleri yazarken dahi ellerim titriyor, konuşmak istesem eminimki konuşamam...
VE farkettim ki; vefasızım:(.....

Tövbekar1

Well-known member
Hayır arkadaşlar son açtığım konular beni kilitledi.. Dışarıda ki yağmurunda bereketinden midir nedir bilmem farklı düşüncelre sevketti, farklı bir boyut inkişaf etti.
Aynı yazıyı 5,6 defa okuyorum her defasında başka bir cümle takılıyor beynime...Bu bugün eklediklerimi bu hafta boyunca okurum heralde biraz kendimi tanıyorsam..
İşin doğrusu ben şu anki duygularımı anlatamıyorum sadece şükrediyorum böyle bir davanın içinde olduğum için...
Bu dizeleri yazarken dahi ellerim titriyor, konuşmak istesem eminimki konuşamam...
VE farkettim ki; vefasızım:(.....

farkettimde; vefalının önde gidenisiniz vesselam:)
şaka bi yanada eklediğiniz konular gerçekten çok öğretici ve etkileyici.. Allah her bir konunuz için ayrı ayrı razı ve hoşnut olsun inşallah...

Livza

Well-known member
Farkettimde Beni BiR " ALLAH'IM BiR'de DOST'Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!!
biggrin.gif
biggrin.gif
;););):p