estf ablacım:dft001: çok utandım, o sizin ihlasınızla alakalıdır benden değil..
Duanın nasiplisi sizsinizsize kısmet olacakmış, Allah sizden razı olsun, o kapıda bulunmamıza sebep oldunuz.
Yoksa biz günahkar kulların duası...neyse...
Seni yeniden burada görmek çok güzel, hoşgeldin safalar getirdin Ahsen Sultan...
Çift görüyorsun:dft012:
listede adım yhok nie :012:sizi hergün hatırlanmak istenenler listeme kaydediyorum
isteyen ismini yazsın, buyrun....:dft012:
1-GARIB sen yeterki iste garib abim>>>feza
2-Yeltegiyan
3-NuruAhsen
4-Ahsen
5-Mihrimah
6-Ahsen
.7-Mihrimah
8- yeltgiyan:005:
17 bittiiiiiii Kocaman 18farkettimde; garib in yaşının kaç olduğu konusu arada kaynamış![]()
yazini buyulterek yasini buyuk gosteremezsin garib abim17 bittiiiiiii Kocaman 18(gerci annemler 17 dio ama
)insanın dogduu yıl sayılmazmıs
![]()
farkettim de varligimi farkettiremiyorum anlasilan :032:fark ettimde bu güzel sitede yalnızım ne
Farkettimde neden bu insanların hiç çenesi durmuyo hep kafamı karıştırıyorlar üzülüyorum
Farkettimde dinlenmemesi gereken insanlar, asil pur dikkatle dinlenilmesi gerekenlerden daha fazla dinleniliyor![]()
Farkettimde bahanelerimiz gun gectikce artiyorFarkettimde Fezapilotu çok dogru diyor ama işte dinlenilmemesi gereken insanda karşında olunca istemesende dinliyorsun![]()
bizmi :dft001::002:Farkettimde neden bu insanların hiç çenesi durmuyo hep kafamı karıştırıyorlar üzülüyorum