farkettimde ömrümden bir yıl daha bitti...
E Elif_Gibi Well-known member 31 Ara 2009 #702 memluk' Alıntı: farkettimde ömrümden bir yıl daha bitti... Genişletmek için tıkla ... bunu bende farkettim.. bide zamanın çabuk geçişi karşısında hayrete düştüğümü farkettim..
memluk' Alıntı: farkettimde ömrümden bir yıl daha bitti... Genişletmek için tıkla ... bunu bende farkettim.. bide zamanın çabuk geçişi karşısında hayrete düştüğümü farkettim..
memluk Hatim Sorumlusu 1 Ocak 2010 #703 farkettimde Elif_Gibi kardeşim bizden başkası bunu farketmemiş :005:
F Furkan_-_ Well-known member 2 Ocak 2010 #705 fark ettimde formun küçüğü olarak beni kimse özlememiş:020::Y::012::dft004:
E Elif_Gibi Well-known member 2 Ocak 2010 #706 Furkan_-_' Alıntı: fark ettimde formun küçüğü olarak beni kimse özlememiş:020::Y::012::dft004: Genişletmek için tıkla ... aa aa aaa :031: nerden çıkıyo bööyle şeyler :036:
Furkan_-_' Alıntı: fark ettimde formun küçüğü olarak beni kimse özlememiş:020::Y::012::dft004: Genişletmek için tıkla ... aa aa aaa :031: nerden çıkıyo bööyle şeyler :036:
F Furkan_-_ Well-known member 2 Ocak 2010 #707 Elif_Gibi' Alıntı: aa aa aaa :031: nerden çıkıyo bööyle şeyler :036: Genişletmek için tıkla ... sadece ne diycenizi merak ettim:g::g::g:
Elif_Gibi' Alıntı: aa aa aaa :031: nerden çıkıyo bööyle şeyler :036: Genişletmek için tıkla ... sadece ne diycenizi merak ettim:g::g::g:
T Tövbekar1 Well-known member 17 Ocak 2010 #708 farkettimde; gözden ırak olan gönüldende ırak oluyomuş.....
memluk Hatim Sorumlusu 17 Ocak 2010 #709 Tövbekar' Alıntı: farkettimde; gözden ırak olan gönüldende ırak oluyomuş..... Genişletmek için tıkla ... farkettimde gözden ırak dostlar dualarla yanımızdaymış:037:
Tövbekar' Alıntı: farkettimde; gözden ırak olan gönüldende ırak oluyomuş..... Genişletmek için tıkla ... farkettimde gözden ırak dostlar dualarla yanımızdaymış:037:
M medreseli Üye 17 Ocak 2010 #711 farkettımde tevhıd gen tr mı aksatıyorum uzun sure gorusmeyebılıyorum ama napayım hayat-ı ıctımaıyye bırakmıyor ugrastırıyor..... farkedın farkedılın farkedılın farkınızı gorun farkınızı gorun haytınız guzelleşsın hayatınız güzelleşsın hayatları farkedın hayatları güzelleşsın hayatları güzelleşsın farkedın rkı yasayalım hep beraber farklarımızı farklaştıraalım fırak olmadan farklılaşalım.....)))
farkettımde tevhıd gen tr mı aksatıyorum uzun sure gorusmeyebılıyorum ama napayım hayat-ı ıctımaıyye bırakmıyor ugrastırıyor..... farkedın farkedılın farkedılın farkınızı gorun farkınızı gorun haytınız guzelleşsın hayatınız güzelleşsın hayatları farkedın hayatları güzelleşsın hayatları güzelleşsın farkedın rkı yasayalım hep beraber farklarımızı farklaştıraalım fırak olmadan farklılaşalım.....)))
E Elif_Gibi Well-known member 6 Şub 2010 #715 farkettim...bir ben var ki benim içimde benden öte benden ziyade
G GuLSerbeti Talebe 21 Şub 2010 #716 Farkettimde... mavi yeşilden hafifmiş cümleye binler selam ve dua...
E evvab Talebe 21 Şub 2010 #717 farkettimde iyiki bu kanalı tanımışım,yoksa gereksiz ve lüzümsuz kanallarda boş vakit harcayıp duracakmışım...Şimdi burda bilgilerimi tazeliyorum,bilmediklerimi öğreniyorum,hatim proğramlarına katılıyorum.İyiki burayı farketmişim.
farkettimde iyiki bu kanalı tanımışım,yoksa gereksiz ve lüzümsuz kanallarda boş vakit harcayıp duracakmışım...Şimdi burda bilgilerimi tazeliyorum,bilmediklerimi öğreniyorum,hatim proğramlarına katılıyorum.İyiki burayı farketmişim.
I iyinesil Talebe 26 Şub 2010 #718 farkettim de... "nurhadimi" nin avatarı yavuz sultan selim değil...
VUSLAT Well-known member 26 Şub 2010 #719 farkettimde ben gelmeyeli, forumda bayağı farklılıklar olmuş...
K kýþ meleði Well-known member 26 Şub 2010 #720 dost üye olduğumu farkettim sonunda mesaj panelim açıldı çok şükür