Fark Ettimde Oyunu

Ukde

Member
Bu kadar çok şeyin farkına vardıysak konu amacına ulaşmış demekki 72 sayfa olmuş kapatalım en iyisi :)

İnsanoğlunun bu dünyada ki görevlerinden biride farkına varmaktır.
O yüzden farketmelerin sonu olmamalı,her an varlıkları ve kendimizi farkına vararak yaşamalıyız.
Farkındalıklar ufuklarımızın tesevvü etmesine vesiledir.

Bu foruma yavaş yavaş alıştığımı farkettim.:)

_vatan_

Well-known member
farkettimde gelenler sevindirmişte gidenlere baya üzülmüş bir tavrın var.Ama gerçekten.... yada boş ver bunuda fark etmeyim canım daha dünkü yeni çömez üyede her şeyi farketmezki canım dimi aaaaa

_vatan_

Well-known member
ana babababa fezapilotu abi mi bu ya aman Allahım gözlerime inanamıyorum heee bak şimdi farkettim gece geç oldu ya belki hayal görüyorumdur sabah olsunda bi daha bakim hee eğer gerçekten üyeler neşeli değil forum neşelendiriyo üyeleri GÖNÜLSIZIM abicim eğer kabul edersen -hop baha ben yakaladım o taşı gelmeden sana

FaKiR

Meþveret Bþk.
ana babababa fezapilotu abi mi bu ya aman Allahım gözlerime inanamıyorum heee bak şimdi farkettim gece geç oldu ya belki hayal görüyorumdur sabah olsunda bi daha bakim hee eğer gerçekten üyeler neşeli değil forum neşelendiriyo üyeleri GÖNÜLSIZIM abicim eğer kabul edersen -hop baha ben yakaladım o taşı gelmeden sana
estf gonulsizin, yanliz bu kardes, pek yeni gibi gelmedi bana :)