özür dilerim hep benim hatam .kusura bakmayın est sizle ilgili değil
E Elif_Gibi Well-known member 8 May 2011 #781 eynelheyat' Alıntı: özür dilerim hep benim hatam .kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... est sizle ilgili değil
eynelheyat' Alıntı: özür dilerim hep benim hatam .kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... est sizle ilgili değil
H hayru nisa Well-known member 8 May 2011 #782 Fark ettimde bir kardeşimiz gereksiz bir asabiyet içinde...
E Elif_Gibi Well-known member 8 May 2011 #783 farkeyledim =====> Ve Ben Rabbim Sana Ettiğim Dua Sayesinde Hiç Mahrum ve Bedbaht OLmadım. [meryem/ 4]
farkeyledim =====> Ve Ben Rabbim Sana Ettiğim Dua Sayesinde Hiç Mahrum ve Bedbaht OLmadım. [meryem/ 4]
memluk Hatim Sorumlusu 9 May 2011 #786 farkettimde bu sesim iyice kısılmış, (evdekilere bağıramadımda)
memluk Hatim Sorumlusu 7 Haz 2011 #793 bende farkettim hatta daha fazlasını fark ettim adminlerimiz ilgilenir inş..
E Elif_Gibi Well-known member 7 Haz 2011 #794 farkettim de insan beklediği haberi alınca çok mutlu oluyo Allaha şükür aylar süren bekleyiş bitti
K kordon Misafir 8 Haz 2011 #800 bugün havanın çok sıcak olduğunu fark ettim...doktorların sadece 1 gün raporu ancak zor verdiğinide fark ettim..
bugün havanın çok sıcak olduğunu fark ettim...doktorların sadece 1 gün raporu ancak zor verdiğinide fark ettim..