bende memlük kardeşiminde mesajları silinseydi onunda çok sinirlenebileceğini keşfettim fark ettim.memlük kardeşimin empati yapması gerektiğini benim yerime kendisini koyup da öylece bir düşünmesi gerektiğinide keşfettim fark ettim.selametle.......Bu gün mubarek cuma hurmetine kimseye sinir olmamayı fark ettim...
bende memlük kardeşiminde mesajları silinseydi onunda çok sinirlenebileceğini keşfettim fark ettim.memlük kardeşimin empati yapması gerektiğini benim yerime kendisini koyup da öylece bir düşünmesi gerektiğinide keşfettim fark ettim.selametle.......
sinirden işte kardeşim hayat böyle beni sert adam yaptı eskiden çok iyi biriydim...harp kardeşimde banlanınca daha da çok sinirlendim...Kordon kardeş güzel konular paylaşıyorsunuz, takip de ediyorum.
Tavrınızı neden değiştiriyorsunuz, neden hoş olmayan yazılara yer veriyorsunuz. Dünkü iletileriniz hoş değildi o sebepten silindi. Biz sizden güzel konular okuyorduk son yazdıklarınızı görünce gerçekten üzüldük.
kardeşim siz şu anda empati değil bir öneri fikri yazıyorsunuz yaşamadığınız için bu durumu siz gerçekten anlayamazsınız.bir olayı yaşayamadan anlamak zaten ki çok zordur..ben size anlatamadım sanırsam empatinin nasıl bir şey olduğunu...internetten bir araştırın bakalım empati nedir diye...selametle...saygılarımla.bunları fark ettim......yok ben sinirlenmem asla,
çok utanırdımki acaba ne yaptımda bu din kardeşlerimin tepkisini çektim diye ve forum kurallarını tekrar tekrar okur ve cümleten özür dilerdim
eğer empati yapacak olursam her bir üyeden tek tek özür dilerim kul hakkından bu kadar korkan biri için böyle gerekir. selam ve selamet bizden size ..
zaten öyle yapıyorum ama ne yazıkki bunun karşılığında gördüğüm muameleler çok kötü.üzerimde mahalle baskısı yapıyorlar mahalleli baskı yapıyor saçma ve gereksiz yere.ben birşey söylüyorsam o dediğim şey %100 doğrudur bundan hiç şüpheniz olmasın..sitedeki illegal bir yapılanmadan çok şikayetçiyim.sanırsam 14 kişiden oluşuyorlar her başlıkta bana muhalefet ediyorlar bana olur olmaz iftira atıyorlar fitne çıkarıyorlar.size birisi iftira atsa yapmadığınız bir şeyi size yaptınız diye dayatsalar zorla sizi hapse atsalar ömrünüzün kalan tüm yıllarını o hapishanede geçirmek zorunda kalsanız neler düşünürdünüz?belki intikam yeminleri ederdisiniz ben bunları hak etmiyorum diyerekten hakkınızı arardınız..aramaya çalışırdınız.belkide kendinizi öldürürdünüz.beraat kararı çıkmazsa tabikide yani.benim durumumda böyle bir durum... bunlara ne diyeceksiniz.yargısız infaz yapılıyor resmen...yargısız infaz olmazki...(by pikeas:sayın hakim bey..ben suçsuzum ...beni hapse atamazsınız yeterli deliliniz ..yok..)selametle.ve dua ile.en derin saygılarımla....tüm bunları fark ettiğimide fark ettim vede keşfettim...Bunlar çok ufak tefek şeyler insanın kendinizi yıpratmaya değmez. Sizde herkes gibi krallar çerçevesinde hareket ederseniz hiçbir problem yaşamazsınız.
ne zararı verebilirim ki hacker değilim başka bir menfaat beklemiyorum ayrıca siteye hiç bir zarar vermiyorum niye vereyim...sonuçta nurcuların sitesi...eskiden herşey çok iyiydi...sonuçta her üyenin kendi kendine konuşma hakkı biraz fıkra yapma atma yazma hakkıda olsun değilmi.yoksa herşeyin tadı kaçar.yazdığım mesajların hepsi tdkya uygun.bu yüzden buların içinde bir illegallik iddia edemezsiniz.o zaman kanıtlayın derim bende zaten..yok.ki.bakın ..ben vatanımı milletimi seven bir insanım foruma zarar vermek istesem ki bir sürü hacker arkadaşım var onlara söylerdim forumu 2 dkde hacklerlerdi...bu kadar basit bir şey bunlarda sonuçta...ama ben siteyi sevdiğimden dolayı bunu yapmıyorum.selametle..saygılarımla...tüm bunlarıda fark ettim vede keşfettim........Tüm samimiyetimle dile getiriyorum sizi çok anlıyorum. Başkaları nasıl davranırsa davransınlar bize düşen çizgimizden ödün vermemektir.
Siz böyle davranarak, size tavır alanlara değil siteye zarar veriyorsunuz.
ama forumda ciddiyetininde disiplinin DE olması lazım ama her zaman şöyle bir söz vardır su testisi su yolunda kırılır yaniki ki onlarda ozaman öyle olacaklar...asalında asal asıl sayıda ÇARPTIĞIMIZDA ASAL SAYI İLE ASIL SAYIYI BU ise her koyun kendi bacağından asılacak ozamanki olacak olan nedir derseniz onlarda burda RÜZGAR EKTİKLERİ İÇİN BÜYÜK MAHKEMEDE FIRTINA BİÇECEKLERDİR KASIRGA TAYFUN BİÇECEKLERDİR NE EKERSEK BİÇERİZ ONU DEĞİL Mİ?..KİŞİ NE YAPARSA KENDİNE YAPAR..YANİKİ .ÇALIŞAN KAZANIR ELMASI KIZARIR DİYELİM BİZDE O ZAMAN...UMARIM BUNDAN SONRA DAHA MANTIKLI AKLA UYGUN REFORMLAR YENİLİKLER YAPILIR FORUMDA DİYE ÜMİT EDİYORUM İNŞ..BİRDE İNŞ. İYİ OLUMLU SÜPER OLAYLAR OLUR FORUMDA...HERŞEYİN HAYIRLISI UĞURLUĞU NEYSE O OLSUN.SELAMETLE VE DUA İLE.EN DERİN SAYGILARIMLA..TÜM BUNLARI DA DEDİĞİMİ FARK ETTİM VE DE KEŞFETTİM...Hoş olmayan uslubla yazı yazıldığı zaman da zarar verilmiş oluyor. Evet sizin de ifade ettiğiniz gibi burasının belirli bir çigisi var gayrı ciddi uslublar bizi değil, sahip olunan değerleri başkalarının gözünde karalıyor.
Sizden ricam lütfen sizinle sorunu olan her kim ise, onlara uymayınız ve paylaşımlarınıza devam ediniz.