Fark Ettimde Oyunu

ebrar172

Talebe
söyleme bakalım .. :)
ben en çok Tarihci abimin dinlediği şarkı ve sözlerini araştırmıştım,
iyi geliyordu kötü anlarımda, dikkate şayan sözleri var hani :):)

babalar geçidi yapıyodu bize dimi...
:D:D:D

farkettiğim şeylerden biri;
mesaj yazıp gönderdiğimde konu başlığının en eski sayfasına dönüyor..:) nedendir acep?
çok sinir bozucu..

aynen katılıyorum...:dft005:

huve

Well-known member
oldu sen varken bana mı düşer mübarek ben yapamam ki edebiyat ve dili kullanma bakımından bu kadar kısır biri nasıl açabilir ki iddia ediyorum en çok bende çıkacaktır yazım anlışı

konu senindir can

estağfirullah hadim, uzatmayayım diyerek açmış olduk konuyu..
başlayalım inşaallah.. :)

ebrar172

Talebe
abla vallahi duymasın, bizi ateşe tutar alimallah.. :)

Duymaz duymaz sitede değildir...hem olsada sitede şimdi o ç harfiyle uğraşıyor.bizi gözü görmez...
icon10.gif
icon10.gif

huve

Well-known member
Duymaz duymaz sitede değildir...hem olsada sitede şimdi o ç harfiyle uğraşıyor.bizi gözü görmez...
icon10.gif
icon10.gif

:)
sahi merak ettim şimdi,
neden ç değil de c yazmış acaba..
ç olması gerekirken..
yoksa ondan önce biri cüret edip de Tarihçi ismini mi kullanmış.. :):)
öyleyse eminim şu an nefes alıp veremiyordur.. :))

farkettiğim şeylerden biri;
mesaj yazıp gönderdiğimde konu başlığının en eski sayfasına dönüyor..:) nedendir acep?
çok sinir bozucu..

aynen katılıyorum...:dft005:

Eger yeni gelen iletiler ustte kaliyorsa, otomatikman ilk , aslinda (diger secenekteki) son sayfaya otomatik yonlendirme yapildigi icin oyle oluyordur...

bunun icin Profil ayarlarinizdan, mesaj gosterimi bolumunu , yeni gelenleri sonra goster diye isaretlerseniz anladigim kadariyla sorunu cozebilirsiniz...

ins. anlatabilmisimdir.. :)

ebrar172

Talebe
Eger yeni gelen iletiler ustte kaliyorsa, otomatikman ilk , aslinda (diger secenekteki) son sayfaya otomatik yonlendirme yapildigi icin oyle oluyordur...

bunun icin Profil ayarlarinizdan, mesaj gosterimi bolumunu , yeni gelenleri sonra goster diye isaretlerseniz anladigim kadariyla sorunu cozebilirsiniz...

ins. anlatabilmisimdir.. :)

anladım anladım...ama evvelden yapmıştım onu...acaba forum yenilenince ayarlarmı değişti...olabilirde...teşekkürler GuLSerbeti...;):)

ýþýkk

Well-known member
fark ettimde bu siteyi ve üyeleri çoooook sevmişim uzaklardayken bunu daha iyi anlayıp eksikliğini hissettim:016::dft001:
fark ettimde bugün hasta bakıcıyım:022: evde herkes hasta ve benden birşeyler bekliyor hak rızası bizi bekler inşallah layıkıyla bu güzel görevi yapabiliriz:032:

nurhadimi

üye Sorumlusu
ve daha farkedeceksiniz burası çoooooookkkkk güzel eğitici öğretici
tebessüm ettiren paylaşımların zirvede olduğu en güzel forum