japonyada okul otobüsü pakistanda okul otobüsü!!!... diğerleri...
E Elif_Gibi Well-known member 31 Tem 2009 #1 japonyada okul otobüsü pakistanda okul otobüsü!!!... diğerleri...
T Tövbekar1 Well-known member 31 Tem 2009 #4 kırk fırın ekmek az bile... millet olarak birlik olmalı... başını kurtaran kaptan olduğu sürece daha çok engeller ayağımıza takılır, düşeriz...
kırk fırın ekmek az bile... millet olarak birlik olmalı... başını kurtaran kaptan olduğu sürece daha çok engeller ayağımıza takılır, düşeriz...
Kýrýk Testi Well-known member 31 Tem 2009 #5 Abdullah Uluğ' Alıntı: kırk fırın ekmek az bile... millet olarak birlik olmalı... başını kurtaran kaptan olduğu sürece daha çok engeller ayağımıza takılır, düşeriz... Genişletmek için tıkla ... abi ben kırk dedim siz 40 000 anlayın :007::007::007: haklısınız.. çomak sokan çoooooookk...
Abdullah Uluğ' Alıntı: kırk fırın ekmek az bile... millet olarak birlik olmalı... başını kurtaran kaptan olduğu sürece daha çok engeller ayağımıza takılır, düşeriz... Genişletmek için tıkla ... abi ben kırk dedim siz 40 000 anlayın :007::007::007: haklısınız.. çomak sokan çoooooookk...
E Elif_Gibi Well-known member 31 Tem 2009 #6 ne kadar ekmek yemek lazım bilmem ama adamlar geleceklerine acaip yatırım yapıyorlar!!!